Jump to content

Insanity

Members
  • Posts

    18
  • Joined

  • Last visited

About Insanity

  • Birthday 08/04/1968

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Insanity's Achievements

Apprentice

Apprentice (3/17)

  • 10 years in
  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter
  • Week One Done

Recent Badges

0

Reputation

  1. Hei Noen råd for hvor man kan få tak i kuler som vil ekspandere i sub hastighet i .458 socom? Tenkte 400-500 grs.
  2. Tusen takk for den gode tilbakemeldingen Hadde litt dårlig med tid i år, men den blir oppgradert med nye dyr og enda mer utfordrende neste år!!! Spre det glade budskap, den beste skytetrening før en reiser på jakt!!)
  3. Ser ut som dere treffer også
  4. Da er løypa klar til bruk, ligger på Brattåsen skyteanlegg. Parker på høyre side av riksveien, løypa ligger rett frem fra bommen. Det er skiltet. Medlemmer av Norges Buejegerforbund skyter gratis, øvrige betaler kr 50,- for en runde. Det er en tavle i startområdet som beskriver reglene for bruk, ta deg tid til å lese igjennom dette.
  5. Måååå haaa...)
  6. Løypa blir satt ut i nærmeste fremtid nå, det vil være gratis for medlemmer av NBJF, andre må betale 50 kr pr runde. Det er ikke mange rundene du går før en har spart inn kontigenten til NBJF som er 295 kr pr år. Det er i all hovedsak ei 3D-løype, men vil være mulighet til å skyte seg inn på ordinære blinker i startområdet. Dette er dugnadsarbeid, dette skal koordineres, og skal resultatet bli bra satser vi på grundig gjennomgang av plassering før åpning. Annonserer på forumet og på NBJF's hjemmeside når løypa er klar til bruk.
  7. Jeg har Insanity CPX, meget fornøyd med denne...!! Fem dyr i Afrika i vinter....stille , presis og super-rask!! Anbefales!!
  8. vil være klar i løpet av mai...følg med på NBJF's hjemmeside!
  9. Du kan skyte deg inn på standard-blinker i starten på løypa...men det er 3d-figurer som er formålet med løypa...trening til jakt!
  10. Jeg er enig - det er en utfordring. Vi må utdanne flere instruktører, og det må settes av tid til dette.
  11. Det er IBEP på Østersund skole 13-14 april. Informasjon på NBJF's hjemmeside. Nå er det mulighet for å ta seg en helg med buevenner og ikke minst lære mer om buejakt, selv om du har vært på jakt med bue før, og ikke har IBEP er dette en fin mulighet til å utvide horisonten innen temaet..!
  12. Hehehe...X-Force, jaggu synes jeg at det gikk litt vel lang tid før du bestilte..... Se om du finner modulen i verktøykassa di, hvis ikke, så bestiller jeg en ny. Gledelig at så mange nye modeller kommer på norske hender!! Kunne vært artig om noen kommer med nye Bear-buer også.
  13. Jeg kjøpte ny bue i sommer hos Macrotech Archery, og Len Marsh ville ikke montere QAD...selv HDX hadde han byttet mange av for kunder som ikke var fornøyd...han anbefalte limbdriven rests som Vaportrail Pro eller Trophy Ridges Smackdown, så langt hadde han ikke fått reklamasjoner på disse.....ellers vil jeg som Herr X-Force påpeker, bruke en WB.....jeg har Vaportrail på en bue og WB på den andre....og WB har ingen mekanikk, den er 100% til å stole på uansett vær og vind.....
  14. Da kan jeg med glede fortelle at NBJF's nye 3D-løype blir å finne på Brattåsen skyteanlegg i Fetsund, ca 10 min fra Lillestrøm. Vi setter vår ære i at dette kommer til å bli en av Norges fineste 3D-løyper. I forbindelse med Norges Buejegerforbund sitt 25-års jubileum 2013 kommer det også til å bli arrangert et stevne her på sommeren. Det vil bli lagt ut informasjon på hjemmesiden.
×
×
  • Create New...