Jump to content

Erlendgb

Members
 • Content Count

  6
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

3 Neutral

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Vanskelig å bruke kikkertsikte før man har kjøpt det, har jeg hørt
 2. Takk for svar! Det var tungen på vektskåla! Sendte nettopp en mail hvor jeg reserverte siktet. Her skytes det fra hofta, må vite
 3. Takk for svar! Har sett at det får gode omtale på lystransmisjon (95%?) Får også veldig gode skussmål i denne vurderingen...
 4. Takk for svar! Har sett at de har hatt kampanje en stund. Var det samme spesifikasjoner på Kahles siktet du hadde? Hva var svakhetene på Zeiss siktet etter din mening? Dette med sikte kan kanskje også være avhengig av brukeren, og hvor erfaren denne er...? Tror du jeg som den nybegynneren jeg er vil kunne være happy med Zeiss siktet?
 5. Takk for svar! I verste fall går det vel an å ettermontere ASV+ også? Hvis man finner ut at dette er noe man absolutt må ha?
 6. Jeg snuser litt på et ZEISS VICTORY HT 2,5-10X50 RET 60 som er tiltenkt bruk som "allroundsikte" Siden det ikke står ASV+ i annonsen - vil det si at det er uten kulebanekompensasjon? Dere får nesten bare overse min ignoranse, men jeg er rimelig fersk i gamet, og har planer om å kjøpe rifle i løpet av våren/sommeren når våpensøknaden er ferdig behandlet... Jeg får dette til rett under 15.000 Er dette noe å gå for, eller burde jeg vurdere noe annet i denne prisklassen? Det hører med til historien at jeg har et gavekort på 8.000 som kan benyttes der jeg har tenkt til å handle, så hva jeg må ut med i rene penger er ikke direkte sammenlignbart med å handle alle andre steder, siden jeg anser dette gavekortet som "gratispenger" Så ville dere handlet, eller sett etter noe annet? Setter pris på alle tilbakemeldinger.
×
×
 • Create New...