Jump to content

riflejakt

Members
 • Content Count

  351
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Eg har og bruker en røssler titan 6 i 6,5x55. Syns det er ei kjempebørse, har også sako og sauer i våpenskapet, men i fjor høst var det røssleren som var oftest ute på jakt. Det er sikkert pga at den er lettest av alle sammen. Driver å vurderer om eg skal kjøpe et ekstra løp til den i 7x64
 2. riflejakt

  Sauer 100

  Leste et sted at sauer 100 skal koste ca 1000 dollar i USA, korfor kan den ikkje koste det samme her i landet ?
 3. Eg sier ikkje at det ikkje er lovlig, vi skal lage til den nye skytebana vår med kunstig lys, kunne bare tenkt meg å visst ka loven sier slik at vi kan ha alt det formelle i orden.
 4. Noen som har funnet noen regler om skyting på skytebane med kunstig lys ?
 5. Har en titan 6 i CAL 6.5x55, er kjempefornøyd med min. Har satt på hightech stokk på den
 6. Nå som zeiss conquest hd5 3-15x42 har vert ei stund på markedet, lurer eg på kass erfaringer eventuelle brukere har gjort seg ? Lurer på å kjøpe et slikt sikte som skal brukes til litt blink skyting, moderat langhold og hjortejakt på dagtid.
 7. riflejakt

  Sakoklubben

  Anng pipe til finnlight så er det fullt mulig å få ny orginal finnlight pipe, fikk pris for noen år tilbake. og den originale pipa var da en god del billigere enn ny "norsk". Sako forhandler fortalte at våpenet måtte sendes til Finland for pipebytte der, det kunne ta litt tid, med det gjør jo det fort her på berget også hos en anerkjent børsemaker.
 8. På mine ammoesker står det 850ms, 766ms målinga har stemt bra med klikktabellut til ca 600m, har ikkje testa nossler ammo til langhold. Men eg skal ikkje benekte at det kan være noen avvik enkelte steder.
 9. Ja har prøvd å lade meg en ladestige, men det virker som den pipa mi er utrolig følsom for trykk, om eg går opp til noen grain til begynner hevarmen å bli treg, litt trasig for kjøpe ammo gir veldig gode hastigheter i den pipa. Nosler partsion kjøpe ammo ligger etter det eg kan huske på ca 830-840ms i den korte pipa mi uten noe krangling.
 10. Eg får 766ms i min røssler titan 6 med 51cm løp, 140grs amax og 44grs n15 Kan tyne den til 780ms men da er ikkje presisjonen der lenger.
 11. Synes det har blitt en interessant "debatt" om svarte kontra rustfrie løp.
 12. Der sto det visst at dei svarte løpene holdt presisjon lenger en dei rustfrie om eg forstod Det rett ?
 13. Skal ha meg et nytt løp til børsa, kordan er levetid på svarte løp kontra rustfrie løp ? Er det andre ting som er "mye" bedre med rustfrie løp kontra svarte ? Prisforskjellen mellom svart og rustfritt var ca 1500kr.
 14. Noen som har gjort seg noen erfaringer med norma sitt n217 krutt ? Er det virkelig vert sin vekt i gull
 15. Bruker drill allerede, syns det fortsatt går for seint skulle hatt en "maskin" å putta dei inn i for å få det litt raskere unna har begynt å trimme dei allerede,så da er det vel best å gi alle samme behandling.
×
×
 • Create New...