Jump to content

TG

Members
 • Content Count

  32
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

7 Neutral

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Da har en demmel fugleskrik-lokk og en Clausen rådyrlokk kommet i posten, 15juli kan ikke komme fort nok. Noen som vil dele sin prosedyre på lokkejakt etter rev i skogen? Hvor mange minutt per post, camo, vind etc?:)
 2. Ja, det er i alle fall det de reklamerer med. Pluss at den skal gi litt mer liv og shine:)
 3. Hei! liten oppdatering:) Da har jeg fått pusset tilbake voksen og kjørt et par lag til med olje, og fått fylt noen flere porer. Synes resultatet er fint nå og skal smøre meg med tålmodighet mens jeg venter på conditioning oil (ccl) i posten og så vente enda litt til før jeg påfører conditioning oil:) Det er vel delte meninger om conditioning oil, men dette er første stokken jeg gjør, så må prøve det meste og heller gjøre meg noen erfaringer;) ...håper btw at kåndisjåning olja skal fylle det siste av små porer også:)
 4. TG

  Gåsejakt

  Hey, googler du grågås pluss kammeret så finner du en del tråder, har ikke peiling selv, så litt kjedelig svar, men bedre en null svar;)
 5. Hey! jeg tok jegerprøven før forrige jakt-sesong og har kicka skikkelig på skyting(hagle, sporting) og har skutt jevn og trutt gjennom vinteren og frem til nå. Drar ofte alene, men alltid bedre å være to eller fler så man kan trykke ut og trene på en og en due. Så, kontaktannonsen låter; Mann 30, ivrig skytter søker skytekammerat med fokus på sikkerhet og å knuse duer...og har duekort på løvenskioldbanen;)
 6. Takk for bra svar @22.Wmr! Gleder meg til å ut i skogen og erfare!;)
 7. Hei, Jeg slenger meg gjerne med i tråden @Castor Jeg har et jorde til due/kråkejakt, men er litt sky av meg med tanke på støy (og hareskrik fra lokken) og med hus og bygninger som ligger ganske tett opptil jordet er jeg fremdeles ikke varm nok i trøya til å lokke etter rev i full camo og fyre av magnum’n fra hagla tidlig eller seint:) MEN, jeg er gira på å benytte smårovviltkortet til statsskog på feks Børresen. Er det veldig mye vanskeligere å lokke rev i skauen, har noen evt noen tips? Og skutt rev uten pels å spare på, hvor gjør man av den om man bor i leilighet i byen? I skogen kan den vel bare ligge?:) takker på forhånd på svar:) ohh, og ja, vet rifle er å foretrekke, men lommebok tillot kun hagle i første omgang så da skal det meste prøves med den før det blir rifle i fremtiden;)
 8. Aiaiai, tar tid å få fin stokk...sliter allerede med å ikke røre hagla før etter et døgn med olje;)
 9. Har nå fått av voksen og er tilbake på olja...skal prøve å holde fingrene av fatet mens den tørker mellom strøka:) Slenger ut noen bilder når resultatet er klart;)
 10. Hehe, sant. Voksen lukter så godt at tror jeg fortsetter med den, men mulig jeg må pusse av voksen forsiktig å gå tilbake til å olje litt mer...eller i alle fall litt mer kontrollert;)
 11. Hei! Koser meg så med å lese i forumet her og er på ingen måte gjennom alt, men det må begynne å nærme seg;) tenkte å lufte noen tanker for å se om flere er som meg og sitter å venter på nye tråder. klarte å kapre meg noen dager på premierehelga etter skogsfugl på Børresen før de ble revet bort, og må bruke dagene godt. Kan de klassiske gå uforutsigbart, bekkedrag og myrkanter og kjenner terrenget litt fra før, men lurte på om noen har en bestemt taktikk tidligst i jakta? Og en annen ting jeg har lurt på. På jakt har jeg en formening og følelse av hva som er trygg bakgrunn for skudd etter skogsfugl. Når det er sagt ser jeg på film og opplever selv at skudd kan gå ganske «flatt» inn i tett skog basert på denne følelsen av trygg bakgrunn. Har møtt andre jegere som sniker seg like stille som meg selv rundt i skogen og det har fått meg til å tenke litt. Har dere regler for dere selv om feks å ikke skyte rett fram om man ikke kan være helt sikker på bakgrunn, eller stoler dere på følelsen? Regel om sikker bakgrunn er jo klokkeklar, men føler jeg ser mye rart...selvfølgelig blir en film på YouTube noe helt annet enn å være der selv, men ja, lurer på deres tanker:)
 12. Hmm, jeg er ganske ivrig med voksen, så kanskje jeg må roe meg litt, det kan jo være det er deler av problemet også;)
 13. Ey! Nydelig! Voksen kjøpte jeg separat, skal gi ekstra beskyttelse mot fukt og litt «shine» med polering, men ser jo av bildet ditt at det ikke er noe problem å få nok glans i stokken uten;)
 14. Ja, det er en mulighet, men det blir egentlig et fint resultat om jeg ikke polerer ut voksen for hardt, så tror jeg går for det i første omgang. Håper også på at flittig voksing kan fylle noen av porene:) Kan det bli for mye voks? Men, må ta en runde til etter høsten og lese gjennom hele den våpenstokk-tråden inne her;) her noen bilder fra nytt lag med voks...
 15. Hehe, ja, mulig jeg må begynne på nytt en gang når jeg gidder. Hadde på flere omganger med porefylling, men tok liksom ikke helt tak, mulig jeg manglet litt teknikk der. Men, oljen ble påført etter boka og ventet 14dager før jeg begynte med å vokse, så hva som har skjedd der er jeg usikker på🤷🏼‍♂️
×
×
 • Create New...