Jump to content

Carl Volt

Members
 • Posts

  134
 • Joined

 • Last visited

About Carl Volt

 • Birthday 06/09/1992

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Carl Volt's Achievements

Enthusiast

Enthusiast (6/17)

 • 10 years in Rare
 • First Post
 • Collaborator
 • Conversation Starter
 • Week One Done

Recent Badges

45

Reputation

 1. Om du skal ha den for affeksjon, søk på arv. Men da får du ikke lov til å bruke den på jakt eller skyte med den. Om du skal jakte med den, så søk den inn på jakt.
 2. Min forståelse er at den nye greia gjelder nå fra 1 Juni i år. At det nå er 10 åpne stevner (L2 og opp?) og 10 organiserte treninger ila siste 24 mnd som gjelder for rifle/pcc
 3. Er fortsatt uendelig mye enklere å eie halv-automat, og det kan hende du faktisk treffer blinken da Anbefaler at du tar en kikk på skytesport som for eksempel Dynamisk og ser etter noen klubber i området ditt
 4. Hadde vel vært bedre å arrangert det ene arrangementet i landet som lurer ut folk fra hver eneste krik og krok og sørga for en superspredersituasjon som når hver eneste bygd og grend. Det hadde vært flott, spesielt når vi er sluttspurten og begynner å åpne landet igjen.
 5. Når du leser kap 4 og kap 5, så står at det at 3-2 gjelder for de riflene allikevel. Jeg tolker det dithen at 84/40 fortsatt må overholdes for disse våpnene. Hvorfor måtte disse lengdene vært oppgitt i det hele tatt hvis de ikke må overholdes?
 6. Lista blir borte 1 Juni. Våpenet må fortsatt ha minst 84cm totallengde i korteste skytbare tilstand og minst 40cm løp, så den JPen der burde være grei. Spesielt siden JP har levert børser til Norge lenge. Ellers er vel CTR02 og et godt valg.
 7. PVAS har den i sortimentet, men utsolgt, jeg regner med at det ikke er mye om å gjøre før de har den tilgjengelig igjen. Dessuten mener jeg å huske at kuttet foran under er noe de har sluttet med på nyere Gen 5 pistoler. Hvis ikke tror jeg en Kjøpes-annonse på forumet her eller på Finn kan lett skaffe deg en pent brukt 17 Gen 4 https://www.pvas.no/produkter/vaapen/haandvaapen/glock-17-gen-4-9x19 https://www.bmwear.no/produkt/vapen/pistol-revolver/glock/glock-17-gen-4
 8. Når det gjelder å forandre kaliber på våpensøknad, så kan det oftest ordnes med en telefon eller e-post til våpenkontoret hvor du forklarer situasjonen så du får forandret kaliberet på søknaden, det er ofte så enkelt som det Pistoler i .22lr som ser ut som "skikkelige" pistoler er ofte søppel (har enda til gode å se en .22lr 1911 som er pålitelig). Hammerli sin X-esse ett av få unntak, det er en reinspikka konkurransepistol. For 9mm, så er Shadow 2 et av de beste kjøpene med tanke på hvor mye du får for pengene.
 9. Til rifle, og magasinene er OVER 10 skudds kapasitet, skal tillatelse til å kjøpe de fremvises. Husker ikke om ID og våpenkort var nødvendig. Er magasinene 10 skudd eller færre, så er det tut og kjør, ingenting nødvendig å vise frem.
 10. Slik jeg forstår det, så gjelder det erverv. Så hvis du eier ei rifle med over 10 skudds magasin, så får du beholde den. Om du skal kjøpe en ny en, så sitter du i saksa virker det som.
 11. Vet ikke hva som er enklest, søke på nytt, eller en klage med henvisning til noe som viser til at det har vært corona-stengt
 12. De legger stadig ut annonser på Finn, så ville tatt kontakt enten via Finn eller ringt dem
 13. Zastava M85 og Mossberg MVP er vel også i samme størrelse for .223
 14. Swenor Import tar inn andre Cimarron produkter, så jeg ville tatt kontakt med dem enten på swenorimport.com eller på telefon 904 16 625
 15. Link til videoen hvor kritikken er? Kommer litt ann på hva kritikken er, forskjellige børsemakere har forskjellige spesialiter, om man gjør en jobb utenfor hva man er vant til, må man ha andre forventninger.
×
×
 • Create New...