Jump to content

Elgjeger

Members
  • Posts

    18
  • Joined

  • Last visited

About Elgjeger

  • Birthday 06/25/1986

Elgjeger's Achievements

Apprentice

Apprentice (3/17)

  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

0

Reputation

  1. Det meste står i denne tråden: viewtopic.php?f=20&t=42909&view=previous
  2. Er det noen her som har erfaring med V90 Battleship? Bruker en 75 L anatomisk sekk på reinsjakt i disse dager og den blir litt snau hvis det skal bæres noe større enn ei lita simle.
  3. Elgjeger

    Anbefalninger

    God kveld! Jeg har en gammel franchi som passer ganske dårlig(arvet). Så til sommeren når ferie- og kanskje litt skattepenger tikker inn på kontoen tenkte jeg å kjøpe meg en ny hagle. Har lyst på Berretta, men det er blir noget dyrt. Kriteriet mitt er at det skal være en O/U. Prisklasse: 10-15 tusen. Har kammerets medlemmer noen gode anbefalninger angående dette?
  4. Ja nå gleder jeg meg som en liten unge sjæl. Har fått simle+kalv kort på Dalsida Øst ved Snøhetta. Er det noen som har noen tips om hvor det er rutinert å starte å jakte fra? Hvilken vindretning som er gunstig for jakta? Har aldri vært oppi der før, men tenkte jeg skulle ta noen dager med rekognosering før jakta starter.
  5. Det så helt herlig ut. 3 tonn med fisk er jo helt utrolig bra på 5 dager.
  6. Utrolige flotte våpen. Helt hinsides at de koster 70000-80000 pund. Er det virkelige lagt ned så mye i arbeidet at det er verdt det?
  7. Jeg jakter i Flå i Hallingdal, så kansje det er en "halling" regel. Ja det er et godt poeng å bare skyte en kalv fra tvillingkua, men da tror jeg vi og mange andre lag ville slite med å fylle kalvekvota. Det er ikke vært år vi er borti tvillingku.
  8. I vårt jaktlag har vi alltid fredet både kua med tvillingene. Dette er bestemt av Stor-valdet og har vært sånn i mange år. Har på en måte blitt så vant til at det er sånn, så jeg synes det er merkelig at folk gjør noe annet. Men dette kan vel bare utføres hvis det er enighet mellom mange nabojaktlag. Skjønner at det er vanskelig å innføre dette i et jaktlag, hvis naboen banker ned på morra og tvillingene.
  9. Ja jeg har en 700 sps i 300 win mag. Synes den er god å skyte med, men jeg misliker stokken. For fine samlinger med den, men stokken sitter jo nærmest limt inntil pipa. Jeg skal bytte til en litt tyngre og mer solid stokk. Men ellers ei ålreit børse. Jeg ville ikke kjøpt den som min førsterifle i det kaliberet som nevt av skru-det-ihjel.
  10. Genialt! Har alltid trodd at speking av kjøtt var masse jobb, men da fikk jeg avkreftet det. Det skal prøves.
  11. Har bare erfaring med den nye finnskogen. Jeg synes den er bra med hensyn til tekniske løsninger og den er nesten lydløs. Skal du ha noe helt lydløst må du vel finne en vadmelsjakke, men finnskogen er mer en nok lydløs for min del. Det som er helt genialt på på den nye finnskogen er at den endelig har fått glidlås til lufting under armene. Jeg synes den nye er litt tynnere enn den andre, så den er jo ikke supervarm. Jakka er som en skalljakke, bare litt tykkere. Jeg brukte den under forrige vinterjakt etter rype, og var godt fornøyd med den da. Jeg var jo stort sett i bevegelse på fjellskia vel å merke. Synes den fungerte utmerket til det formålet.
  12. Elgjeger

    Liggeunderlag

    Favoritten min er Ajungilak Bamse Extreme. Synes ingen matcher det liggeunderlaget (av ikke oppblåsbare hvertfall). De har den på xxl til 349,- http://www.xxl.no/shopping/showitem.aspx?id=65858
  13. Herregud for en gjeng med alkiser! Sånne som skaper et dårlig rykte for jegere.
  14. Hehe.. Artig historie. Jeg ser for meg noen av de gamle gubbene på banen ble stille når du traff så bra.
×
×
  • Create New...