Jump to content

HenrikS

Members
  • Posts

    36
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

HenrikS's Achievements

Explorer

Explorer (4/17)

  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

0

Reputation

  1. Jeg har selv Z4i 2,5-10 og er meget fornøyd. Utrolig god bildekvalitet og fantastisk i skumring. Liker godt at rødprikken har 2 forskjellige spektere for skumring og dagtid. Kikkerten er lett og ganske smekker, billigere enn Ht og har etter min mening mer behagelig optikk med en svak varmtone, uten å være fremtredende.
  2. Ser XXL i Sandvika har noen utrolige tilbud under "black friday" 27.11. Heym SR21 7700,- Weatherby Mark V Ultra Lightweight 300win mag 5600,- (før 15000).
  3. Som tittel sier, hva ville du valgt og hvorfor? Har sett på A400, A300, M2 og diverse annet. Brukes mest på skogsfugl og trening, har en kurant o/u fra før, men alltid gøy med noe nytt.
  4. Leica Rangemaster CRF1600-B ligger til 5779,- hos XXL nå, veil er vel nærmere 7000. Jeg har kjøpt og vært i skogen med den i dag, storfornøyd!
  5. Ga 11600,- for min M12 ny i butikk (Ikke xxl). Utrolig fornøyd!
  6. Hei, Har 2 kjappe nybegynnerspørsmål om felt fugl: 1. "vommer" dere ut større fugl som storfugl/skogsfugl, eller fryses den hel slik som rypene? 2. Plukker dere ut blyet av fuglen når den gjøres klar for tilberedning, eller tidligere? Takk
  7. Hvordan er synsfeltet sammenlignet?
  8. Hei! Noen som har erfaring med Swarovski CL Pocket kikkerten? Ønsker en lett og kompakt kikkert for bruk på toppjakt, rypejakt og etter hvert reinsdyr og annet storvilt. Selv om kikkerten skal være lett og kompakt vil jeg ha god optikk, men trenger ikke noe versting. Tanken er å bruke kikkerten sammen med en avstandsmåler, vil en Bushnell Fusion være et bedre valg enn eksempelvis nevnte kikkert og en Zeiss PRF eller Leica 1600B? Hvordan stiller CL Pocket seg mot CL Companion, Zeiss Conquest eller en kurrant Meopta eller Bushnell? Bruker en Swarovski Z4i 2.5-10x56 på rifla, og er utrolig fornøyd med den, litt derfor jeg vurderer Swarovski nå også.
  9. Har nå fått skutt 50 skudd med M12'n, og er utrolig fornøyd! Helt nydelig sluttstykkegange, meget bra avtrekk. Rifla går bokstavelig talt hull i hull på 100m, kun skutt S&B 180 grs ferdigammo. Skikkelig fornøyd med kikkerten også, veldig klar og fin, med god rødpunkt. Skøt til det var mørkt ene dagen, veldig lyssterk! Han jeg skjøt sammen med ble nødt til å stille bilen mot blinken med fjernlys for å se noe i det hele tatt på siste serien.
  10. Hei! Hvor mye justering må dere vanligvis gjøre under innskyting av nytt kikkertsikte? Skøt inn ny rifle forrige uke, og de første skuddene var ikke innafor halvmeter skiva på 85m. Er det unormalt å måtte 40cm opp og 30cm til siden på kikkerten?
  11. Det kan du Må bare hente ditt jegernummer fra jegerregisteret.
  12. På XXL Drammen har de en Weatherby Vanguard med Bell&Carlson fiberstokk til 3500,- kaliber 3006. Den hadde jeg kjøpt om jeg ikke akkurat hadde kjøpt meg rifle.
  13. Har nylig blitt Mauser-mann, kjøpte en Mauser M12 Extreme i kaliber .308w, med en Swarovski Z4i 2.5-10x56. Har ikke fått skutt den inn enda, men det virker som en skikkelig solid og god børse! Håper dette kan bli en allsidig rigg som vil gi glede i mange år. Tenker å montere lyddemper på sikt. Noen tanker om løpslengde på denne? Vil helst ikke ha det så kort at blir avhengig av å ha demperen påmontert, vil kunne bruke våpenet uten lyddemper også.
  14. Var å handla i dag, og jaggu ble det endring i planene igjen! Zeiss kikkerten jeg egentlig skulle ha var forsinka, og jeg ville få handla nå. Derfor sto jeg å vurderte Victory 2.5-10x50, Conquest DL 3-12x50 og Swarovski Z4i 2.5-10x56. Synes sistnevnte var et knepp foran begge fra Zeiss. Følgende er kjøpt: Mauser M12 .308w Swarovski Z4i 2.5-10x56 Ble en skikkelig fin kombo. Kikkerten virket helt nydelig.
×
×
  • Create New...