Jump to content

christopherr

Members
  • Posts

    19
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

christopherr's Achievements

Apprentice

Apprentice (3/17)

  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

0

Reputation

  1. Heisann, Noen som vet om det skyting på Riflebanen løvenskiold i dag? Tusen takk.
  2. Heisann, noen som vet om løvenskiold banen er oppe siste uken i juli? Hadde vært kjekt å få kommer igang med oppskyting før ferien er over. Hvordan Er normalt åpningstidene hverdager og lørdager, er litt vanskelig å få oversikten. Lurer samtidig på skytebanen i sørkedalen - er den åpen for andre unntatt medlemmene deres, er selv medlem i Solemskogen. Til sist og på sidelinjen: er det noen neste haglebner enn løvenskiold tilgjengelig i Oslo? Tusen takk for svar:)
  3. Kontaktet for en tid tilbake Norges jeger og fiskeforbund. Fikk ett meget godt svar på spørsmål om hvordan de fulgte opp iht. kommende lovforslag, men skulle tro at de burde gå i bresjen ift myndighetene.. Ser for meg ut til at feks. Ulvesaken får mer oppmerksomhet. Ser jeg i siste nummer av jakt og fiske, på Facebook sidene i dag o.l postes det mye info om alle andre temaer, men lite om feks. midlertidig varighet på våpenkort. Dette vil jo være tidenes brems på interesse og rekruttering.
  4. Takk for svar. Heller mot conquest hd? Får en godfølelsen av siktet/Zeiss følelse alla victory på opplevd og faktisk kvalitet? Hva med en docter vzf 3-12, vil denne være en oppgradering fra dl? Tipper jeg slår til på siktet før helgen og håper på en løvenskiold runde med innskyting av 223 pipen da, valgets kvaler i mellomtiden:)
  5. Hei, Har en r8 success med 308 løp og victory ht 2,5-10 sikte. Har i tillegg snappet opp ett 223 løp mest for morroskyld. Mengdetrening med billig ammo er hovedbruken av dette løpet, men gir opp å prøve å flytte siktet mellom løpene da mye skruing må til og usikkerhet om innskyting på 308 løpet. Skal ha en ekstra kikkert - trenger hjelp til å bestemme meg. Kan få god deal på zeiss. Skinne ser kjekt ut, lei merker og kikkerter som sklir i montasjen. -Zeiss victory ht 3-12 og bruker latterlig mye penger på kikkert to, men morro -Kikkert med mindre forstørring som en dag passer blaser kombien jeg drømmer om? -comquest HD i en variant og gir slipp på skinne drømmen? -aimpoint Micro - sikte til støkkjakt, men vil jeg like å drive mengdetrening med dette i tillegg? Tusen takk for innspill!
  6. Enda dummere spørsmål, men for meg som er fersk og kun har skutt i fjellhallen og en bane i ski, er det mulighet for å skyte inn riflen på hjortebanen, eller kun løpende figur? Tusen takk igjen:)
  7. Kansje dumt spørsmål, men når er den egentlig åpen? Finner kun delvis informasjon på nett og litt motstridende også. Vil skyte inn rifle på nytt imorgen etter lyddempermontering hvis mulig:) Tusen takk for svar.
  8. Da tar jeg det for gitt at dere ikke hadde akseptert det, irriterer meg kosmetisk, enda mer irriterende hvis det fører til sprekk på sikt. Kjipt på en flott beretta hagle:) Tusen takk til dere som svarte.
  9. Jeg er fersk jeger, pedantisk på børsa og vil nådig være en vanskelig kunde. Med en splitter ny Beretta er jeg opptatt av finish, flott med tilpasning, men undres på om jeg er i overkant pirkete eller om dette er vanlig etter tilpasning. Tipper den er bøyd en cm ekstra så sentrering mot siktelinjen min er perfekt, men hadde ikke gjettet på at dette skulle være utfallet. Mener selv metall/tre kontakt bør være ganske optimalt på en hagle til nesten 30k. Usikker på hva som er fikser her, beddemasse er en mulighet, men er fortsatt irriterende ift, finish. Takk for tilbakemeldinger:)
  10. Og her er ett bilde til: -95A9-4C70-A13D-4286294ECBDA_zps0fzysvx5.jpg"/>
  11. Heisann, Jepp er sikker på at kolben er bøyd ved hjelp av varme. Googlet fenomenet litt, fant på engelske fora at dette ikke var helt uvanlig, treet strekker seg litt på ene siden og komprimeres på andre siden, kolben er bøyd litt mer mot høyre. Aldri skutt så bra som med denne forøvrig, virker som det sitter bra i topp/bunn av låsekassen og ellers. Likevel irriterende, snakket med guruen i butikken og fikk beskjed om at det ikke var noe å irritere seg over. Zoomer en inn på bildet ser en ca 1mm glippe skulle jeg tro, på venstre side, hvor "gaffelen" på stokken møter baskylen. Lurer veldig på hva fisken her skal være, tror ikke løsningen er å stramme kolben da kontakten er fin alle andre steder. PS: takk for fiks av bilde:)
  12. Heisann, Ny hagle som er blitt tilpasset, stokken er bøyd noe hos en god forhandler, men er usikker på om jeg er gærn eller følgende er vanlig, passformen er blitt noe dårligere mellom tre og metall etter litt endring av cast og heving av kolbe. Liten glippe, ca 1mm på siden av låsekassen.
  13. Heisann, Regner med det er annerledes siden stokk/låsekasse på blaserne er en enhet som regnes som låsekassen på våpnet. Dette gjelder professional/success etc, på treskjefte modellene gjetter jeg at en kun kan kjøpe "planken" og. Nummerert er det også, derfor, ved salg av stokk, kan kjøper kun søke om tillatelse til kjøp av låsekasse? Videre for meg selv, vil jo sitte med løp, sluttstykke/bolthode, hvordan søker jeg kun på skjefte/låsekasse til dette? Tusen takk til den som kan gjøre meg litt klokere,
  14. Hvordan er det å kun selge skjefte, samt søke om nytt når dette alene ikke er komplett våpen? Kunne eksempelvis ønsket meg en grs eller success setup og samtidig solgt en så og si ny professional r8 stokk. Ideer videre om hva en kunne fått for en slik? Tusen takk:)
  15. Tippet at det var lurt allerede, var mer overrasket at deler av coatingen så ut til å være slitt bort allerede enkelte steder, særlig langt foran på skinnene. Den har riktignok trolig vært spent endel ganger mens den har vært i utstilling i butikk samt x antall ganger når jeg har øvd på bevegelsen her hjemme, men høyre skinne har mye brune merker samt tendenser til at coatingen er slitt med "blanke" flekker. R8en er forøvrig anskaffet for kort tid siden og er ny:)
×
×
  • Create New...