Jump to content

aanerud92

Members
  • Posts

    60
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

aanerud92's Achievements

Contributor

Contributor (5/17)

  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

0

Reputation

  1. God dag alle kammers folk! Fruen i huset skal kjøpe seg ny riflekikkert, å da står valget mellom Swarovski Z4i 2.5-10x56 og Docter V6 2.5-15x56. kikkerten skal brukes på alt fra elgpost, til drivjakt på rådyr/hjort og skumringsjakt. Vi har begge sett igjennom begge kikertene i butikker, men ikke fått sammenlignet dem side ved side. Hva vil folket her inne anbefale/valgt selv?
  2. Vurderer å kjøpe meg ny pipe til blasern. Det jeg lurte på var, om jeg kjøper en pipe med åpne sikter, er det da mulig å få montert en lyddemper uten å måtte fjerne framsiktet?
  3. Hvordan er det å komme seg inn med bil dit da? Hvor kjører man inn evt. Kanskje ikke dumt å være langt sør i terrenget med tanke på hvordan vind har vært i det siste. Jeg er litt usikker på hvor grensene går, har kort på Snøhetta øst av OBA, å det kartet dom fulgte med var lltt vanskelig å se hvor grensene går.
  4. På sør siden av åmotsdalen da eller? Litt avhengig av at det ikke er så fryktelig langt å bære, da jeg har en skulder som datt ut av ledd for 1 uke siden
  5. Noen som vet om dyr på Snøhetta øst, evt noen tips om hvor det er større sjangs for å møte på dyr? Har fridyr kort
  6. Ble litt dårlig forklart av meg kanskje ja, men jeg mener knutshø kort fra OBA ja. Sånn jeg har forstått det i kontrakta, kan kort byttes hvis OBA godkjenner det. Mulig jeg tar helt feil
  7. Har et fridyr kort på Snøhetta via oppdalbygdeallmening. Hvis det er noen her med kort på Kongsvold/drivstua øst som vil jakte på Snøhetta istede så vil jeg gjerne bytte kort, hvis det lar seg gjøre?
  8. Noen som har data på 150 grains TTSX med litt N140 krutt bak seg? Eller er n150 et bedre krutt? Kaliber 308
  9. etter trekkninga på oppdal bygdeallmening endte jeg opp med fridyr på snøhetta noen som vet hvor jeg får tak i kart på terrenget de har? har aldri jaktet på snøhetta før, å er mitt andre år som reinsjeger i år, så alle tips om hvor man bør begynne taes imot med veldig stor takk!! noen som vet når trekninga på inatur er?
  10. Har nå jaktet med lapua mega 185grs i 2 år, skutt 5 elger med den kula å må si at jeg ikke er så veldig begeistret for den kula noe mere. har hatt 2 kalver hvor kula traff bein på inngang, å den bogen var bare blodrisset! hadde også ei kvige hvor halve bogen måtte skjæres vekk pga ødeleggelser. skaut også en okse nå i år på 40 meter med bredsiden til, satt kulen bestemt litt bak bogen og under flåing fant jeg igjen kula i skinnet på andre siden. vurder nå 180 grs oryx eller 165grs barnes tsx, hva vill folk anbefale? blir brukt på elg, rådyr og rein. alle innspill mottas med stor takk:)
  11. Ja det spørs da om dem holder seg rundt der til helga å, er jo spådd noe jævlig med vind, som da selvsagt blåser feil vei... Man skulle vært kjent i terrenget å visst om trekkplasser Er det noen plasser det lønner seg å kjøre inn hvis dem står rundt om på samma plassen til helga Haavard?
  12. lader opp til siste helga nå, mangler simle/ungdyr. jakter på knutshø terrenget, så alle tips om hvor det kan befinne seg dyr, eller mulige trekkruter taes imot med stor takk til en førstegangsjeger på reinsdyr!
  13. skal reise opp på fjellet ikveld, for å jakte rein for første gang! simle+kalv har jakt på oppdal, nærmere sagt kongsvold og drivstua utmåling øst, noen som har vært der i det siste som vet hvor reinen står nå?
  14. er nylig innflyttet i Trondheim, og søker derfor noen nye jaktkamerater som vil ha med seg en ivrig og trivelig jeger! er en gutt som jakter på alt beveger seg, ælj, fugl, rev, hara +++ har lang erfaring når det kommer til jakt! Jaktet for det meste hara, å de siste årene har det gått i revjakt med støver og hihund, samt æljjakt. Er 22 år, å har samboer. hadde vært trivelig og kunne fått begynt å få noen jaktkamerater her oppe er også en iverig fisker, gått mye i gjeddefiske, men har bynt å få interesse ovenfor havfiske. Har fått tak i båt:)
  15. Har gått til innkjøp av det nyeste gopro hero 3+ black kamera. hadde hero 3 black før, og på det hadde jeg battery backpack til, men det nye huset på hero 3+ er endel mindre enn hero 3 huset, så bakdøren for battery backpacken passer ikke mere. noen som vet hvor jeg kan få kjøpt den?
×
×
  • Create New...