Jeg selger hele og halve hjort for 100,- pr kilo. Da får kunden det partert,renskjært,stykket i biffer,surrede steker,ferdig skåret grytekjøtt og kvernet kjøttdeig osv.Alt blir vakumpakket i passe mengde og tydelig merket.
Skal en selge stykningsdeler privat så blir prisene deretter.De fineste delene blir dyre,malt kjøtt får en som regel ikke så godt betalt for.Malt kjøttdeig går gjerne for 100,- pr kg,stykker fra lår må jeg ha min. 220,- pr.kg for,og filet tar jeg min. 270 for.Grytekjøtt går for 160,- pr.kg.
Selv om en ikke kan sammenligne seg med butikkpriser,så trenger en ikke gi det bort.Går du i butikker som tar seg betalt for varene ,finner du ytrefilet av norsk hjort til salgs for 450,- pr kg og oppover.Har sett den helt oppi 479,-
Selger jeg spekemorr som er røyka og ferdig tørka går den ikke for under 150,- pr kg
Jeg har kjøpt inn utstyr som vakumpakkemaskin,kvern,bygget kjølerom og pølsestapper.Samt at jeg bruker tid på jobben,da tar jeg meg betalt også. Dessuten så er det ikke en standardvare som er lett å få tak i,det er liksom noe ekstra.......