Jump to content

lawb

Members
 • Content Count

  34
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Sjekk om du kan jakte sør for Nordmannslågen vassdraget, utenbygds fikk ikke lov til det i 2016. Hvis ikke så er det bortkasta penger å ta kort. Sør for er det litt håp.
 2. Jeg tenker på det samme som deg, hva med Swarovski Z6 5-30 x 50 P. Noen som har erfaring med denne til jakt ?
 3. Skøyt en 2,5 åring i Ringebu for noen år siden og da stoppa vekta på 48 kg. Den hadde litt mindre horn enn den minste på bildet. Tror nok en bukk på Ringebu med slikt horn fort nærmer seg 60 kg.
 4. Var en IKKE som forsvant Området sør for Gjuvsjå er bra, jeg synes IKKE det er like bra nord for Gjuvsjå. Jeg synes at reinen oftere går sør for Gjuvsjå på trekk mellom øst og vest.
 5. Øyer har overgang til Ringebu. Vet ikke hvor grensa går, men er det hele Ringebu sitt område hadde jeg valgt Øyer. Området sør for Gjuvsjå er bra, jeg synes det er like bra nord for Gjuvsjå. Jeg synes at reinen oftere går sør for Gjuvsjå på trekk mellom øst og vest.
 6. Her er et kart fra Eidfjord sitt område. http://www.eidfjord.kommune.no/filnedla ... 60&ct=.pdf
 7. Opplæringsjakt reinsdyr http://www.njff.no/portal/page/portal/t ... ypage=TRUE
 8. XXL solgte med 25 % på torsdag ca 11250. For en stund til bake hadde de tilbud og solgte (mener det var 10 500). Koster 2000 og etter montere kulebanekompensator. Antar det er den som selges på finn til 12 500, jeg ville ikke gitt mer enn 10 000. Mvh L.B
 9. Kom over denne anonnsen: Villreinjakt ledig i Sølnkletten villreinområde. 2 jaktpakker m. 5 og 4 dyr med koie 20/8 - 7/9 ledig. Området har god fellingsstatistikk - 2011 - 76%. Ta kontakt med Erling Øvergaard - e-post:eroeve@online.no Muligheter for langtidsleie. Jaktet i dette område i fjor og vil påstå at det er et av de beste områdene det er mulig å jakte villrein. Lite folk og mye rein på sønnavind. Er ikke billigst men ikke helt avskrekkende priser, snakket med han i fjor og husker ikke helt eksakt hva det var.
 10. Ingen av delene, Vierhytta, den som ligger nord for Kallungsjåen.
 11. Vi er 3 stykker som skal på en uke på reinsjakt ved Gjuvsjåen(HA 240) på Hardangervidda 9 september. Har også tilgang til et bra område sør øst på vidda hele september. Hvis det er en som har lyst å være med så send en meg en pm og fortell litt om deg selv. Ingen betydning om du er ung eller gammel, eller aldri har jaktet reinsdyr før. Kvote og pris kan vi ta på pm etter hvert, men helt humane for utabygds reinsjegere.
 12. Kunne vært interessant og vite hvor du har jaktet. I jakt kontrakten for Rondane Sør står det: 3. Kontroll av felte dyr Alle hoder med underkjever av felte dyr skal fremvises for oppsyn eller dertil oppnevnt person for kontroll innen 48 timer etter fellingen. Framvisningen og kontrollen av felt dyr skal skje til oppsynet hos den rettighetshaver hvor dyret blir felt. Oppsynet kan kreve at dyret skal veies, og dyret må da framstilles i en slik stand at vanlig slaktevekt kan fastslås. Det må ikke være mer oppdelt enn det som er nødvendig for å frakte det ut av fjellet. 11. Fare for å skyte brunstbukk Det oppfordres sterkt til ikke å felle eldre bukk etter 20. september, da sjansen etter denne dato er svært stor for at dette dyret er i brunst. Det har forekommet at slikt kjøtt legges igjen i fjellet. Jaktoppsynet vil kunne pålegge å transportere slikt kjøtt ut av fjellet. Her er det to punkter som gjør at jaktoppsynet kan pålegge deg å bringe dyret ut av fjellet. I de fleste kontrakter står det vel at dyret skal veies. Antar også at du har signert en jaktkontrakt og godtatt reglene som står i den ?
 13. Her har du oversikt over observasjoner under jakta 2010: http://www.numedal.net/reinsmelding/def ... nuID=13922 Som du ser ikke mye dyr nord for Nordmannslågen, så du er nok 100 % avhengig av å skaffe deg overgang til et annet vald lengre sør på vidda.
 14. Har planer om å jakte vildsvin på Tidö Slott i slutten av april, er det noen som har hørt noe om hvordan jakten er der ?
×
×
 • Create New...