Jump to content

JohnMB

Members
  • Posts

    60
  • Joined

  • Last visited

JohnMB's Achievements

Contributor

Contributor (5/17)

  • First Post
  • Collaborator
  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

0

Reputation

  1. Jaha? Kan ikke se for meg at noen personlig eier siluetten som alltid har stått på 314 m? Skjønner de små som henger i stativet til venstre, men de har jeg heller aldri skutt på. Om banen kun er godkjent for 100 m mener jeg at det skal gjelde alle, eller er jeg helt på bærtur? Personlig føler jeg at det blir feil argument å bruke når standplasslederen legger seg ned å sender 5 skudd i siluettanviseren og jeg 10min etterpå får streng beskjed om at det ikke er lov
  2. Et lite spørsmål, hvorfor er det ikke lov til å skyte på selvanviseren på 300m lengre? Det var stort sett eneste grunnen til at jeg dro akkurat dit. Ser at den fortsatt står fremme og at gamlegutta som ligger helt til høyre får lov..?
  3. Vinning, vold, sedelighet og nark er som regel det som man luker ut folk på.
  4. Det spørs litt på omfanget i saken og i hvilket politidistrikt det er. Men jeg vil si alt fra en uke til aldri..
  5. Spørs jo hvor hyggelig grunneieren er det Kriegh. Vi fikk flyttet våre kort, men det hjalp ikke så mye
  6. Tror ikke det er noe problem. Jeg hadde både rifla og hagla mi låst inn i et våpenskap på skolen i hele fjor. Var aldri noe stress med det.
  7. hvis jeg noen gang får meg en hund skal den hete varg/varga.
  8. Tyren. Du må ikke glemme, eller prøver
  9. Jeg har faktisk den "drakta" du linket til Slemmo. Den er helt genial..Ellers vet jeg at røros har en boxer i ull som er lengere i bena. Den går til ca midt på låret..
  10. Noe forklaring har jeg ikke på det, men det hjalp hvertfall han med å få tilbake samlingene etter å ha rengjort den..
  11. En kamerat av meg hadde samme problemet på en A-tec demper etter at han hadde gjort den grundig ren. Løsningen ble å legge den i ett zalo bad, også tørke den ekstra godt for deretter å smøre den inn med et mer varmebestandig fett. Konklusjonen hans ble at han hadde brukt en olje som ikke tålte de høye temperaturene som oppstod i demperen.
  12. De som pleier å være der er utrolig behjelpelige med alt. Er sjelden jeg føler meg så velkommen som jeg gjør der, så tror ikke det skal bli noe problem for deg å få hjelp
  13. Winchester ballistic calculator har for 3 forskjellige kalibre i samme vindu, men som navnet tilsier er det bare Winchester patroner..
  14. Merkelig, sjekka det opp akkurat nå og hos meg er punktum oppe i høyre hjørne.
  15. Er ett kurs i regi av østmarka jff som begynner nå på mandag som kun varer i 9 dager. Der er det også tre dagers selvstudium. Enten på XXL sandvika eller Alnabru
×
×
  • Create New...