Jump to content

Choomnia

Members
  • Posts

    132
  • Joined

  • Last visited

Choomnia's Achievements

Collaborator

Collaborator (7/17)

  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

0

Reputation

  1. Hadde egentlig ikke tenkt å poste mer på dette forumet etter endel pepper i tråder og på PM men føler at jeg burde dele informasjonen om hagla med dere. I September 2011 kjøpte jeg en Lanber Ibar Field, det var noe småkluss med hagla og løpet, men fikk svar her. Alt skulle egentlig være i orden. Rett før jula 2011 kontaktet jeg politikammeret og etterlyste våpenkort. De manglet fortsatt innsendt kvittering fra forhandler. Nå i Februar 2012 ble jeg oppringt av forhandler som opplyste om feil med hagla og våpennummer, på hele "batchen" (Senere leveringer sa de ingenting om). Jeg fikk beskjed om å dobbeltsjekke våpennummer på løp, og om det stod andre nummer, andre steder på hagla. Dette stemte overens med hva som ble skrevet på søknad osv. men er et ikke-eksisterende våpennummer i databasen (til politiet?). Vil derfor anbefale folk som tenker på å kjøpe hagla om å spørre om dette har ordnet seg. Jeg venter fortsatt på tilbakemelding fra forhandler på videre framgang for å få hagla "lovlig".
  2. Tusen takk for ordentlige svar! Jeg vil også beklage for at jeg ble såpass provosert som jeg ble, og håper jeg kan trekke tilbake det jeg skrev om takk for meg, det er utrolig mye god kompetanse og hyggelige folk samlet her! Nå, jeg skal sette meg å gnikke LENGE neste gang jeg får sjansen, og ellers være flink til å olje fram til jeg får en fagmann til å se på det, så får jeg bekreftet om det er bare på overflaten eller noe som sitter dypt og bør gjøres noe med! Takk for tilbudet Peder, desverre er hagla i Trøndelag og blir der da dispensjonen for midlertidig oppbevaring på UiN gikk ut, men vi kan jo møtes en dag for kaffe alikevell, kanskje på lerduebanen iløpet av høsten? Er desverre veldig opptatt for tiden, flyttefase og den første store prøven kommer, jadda..!
  3. Nå svarer jeg bare på trass her, da to stykker nå stiller kritiske spørsmål om meg. Jeg kjøpte den fordi jeg bryr meg ikke om "flisespikkeri" som det blir kalt ovenfor, og jeg spørr her på forumet i tillfellet det er noen som har erfaringer med metall og blånering som kan gi meg svar på om det holder å olje inn eller om jeg burde høre om å få bytte (gjennomtrengende rust?). De hadde heller ikke hagla på lager (nytt tilbud på nett) så først måtte jeg vente 12 dager på at hagla skulle ankomme butikken, jeg måtte også betale hagla og eventuelt bruke angreretten om jeg ikke likte den, noe som ville bety 3-4 virkedagers ventetid på tilbakebetaling. Jeg var også redd for at om jeg nevnte flekkene og fikk bytte løp da, at jeg måtte vente i 12 nye dager for nytt løp og bli sendt. Jeg var totalt 4 ganger hos forhandler, hver gang var jeg i butikken og ventet i godt over en time, ene gangen ventet jeg i over 2 timer på grunn av lang kø, våpenmannen ekspederte også flere kunder samtidig. Å vær så snill ikke si at jeg burde dra til en annen forhandler, jeg var innom de som er her.........
  4. 1. Jeg skrev: "Kjøpte for et par uker siden ny hagle, da hadde den 2-3 små flekker ytterst på løpet." Tyder ikke det på at jeg ikke forårsaket flekkene? 2. Jeg skrev også: "Eller er det ikke så farlig så lenge jeg passer på å holde våpnet oljet?" Tyder ikke det på at jeg er villig til å la det være om jeg vet det ikke er en ufarlig ting som ikke skaper problemer etter tid? 3. Jeg er student med 6000kr. måneden og betaler 6999,- for en hagle, jeg sitter antageligvis ikke like godt i det som deg og vil da gjerne være sikker på at det jeg kjøper er i god stand og at jeg ikke kommer til å måtte f.eks. kjøpe nytt løp om et år fordi løpet har fått svakheter. 4. Plager det deg virkelig så mye at en fersk jeger og våpeneier spørr om ting? Jeg antar at du kunne alt fra første gang du så en hagle, bil, etc? Uansett, "hyggelig" tone, jeg trodde forumet var for å spørre om ting da jeg er ny på dette, siden jeg tydeligvis har tatt feil så sier jeg takk for meg.
  5. Hei, Kjøpte for et par uker siden ny hagle, da hadde den 2-3 små flekker ytterst på løpet. Jeg får desverre ikke tatt bilde da jeg ikke har den her jeg er, men det ser ut som det mangler blånering da flekkene er grålig. Det er også en brun stripe ovenfor chokegjengene som jeg ikke får pusset bort med tannbørste + hoppes weapon cleaner. Kan jeg be om et nytt løp (hagla har skudd 10 skudd)? Eller er det ikke så farlig så lenge jeg passer på å holde våpnet oljet? Det plager meg ikke noe særlig bortsett fra en mistanke om at det kan spre seg.. Med vennlig hilsen Choomnia.
×
×
  • Create New...