Jump to content

Churchill

Members
  • Posts

    29
  • Joined

  • Last visited

Churchill's Achievements

Apprentice

Apprentice (3/17)

  • First Post
  • Collaborator
  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

0

Reputation

  1. Jeg er enig med Høggern! Hvis dette våpenet er tatt i innbytte i en butikk kan jo ikke butikken avgjøre hva slags stand våpenet er i uten å pusse løpet!?
  2. Vil nevne at Mora lager kniver i et bredt spekter av stålkvaliteter, og velger du den beste de leverer får du en kniv med industrigodkjent stål (til slakteindustrien) som er meget bra!
  3. Churchill

    Sikring O/U

    Alt som har med sikring og avtrekk på et våpen er i utgangspunktet børsemakerarbeid. Vil tro at dette er en veldig smal sak og ordne for en som kan det. Muligens er det bare noen grader som skal pusses bort eller lignende.
  4. Til Pierre Aker: Ja, det er for ille. Jeg ser sammenhengen, og beklager så mye!
  5. Kan forsikre dere 100 % om at det ikke finnes økonomiske interesser bak mine innlegg på kammeret! (Kan du si det samme "Jaktfall"?) Kan også forsikre dere 100 % om at jeg ikke er Pierre Aker! Skriver mine meninger på Kammeret akkurat slik som vi alle kan! Ellers begynner vel denne tråden å skli litt ut?
  6. Synes filmene til Claussen er veldig bra! Har ikke sett alle, men de jeg har sett synes jeg viser fine opptak. Kanskje spesielt den siste rådyrjaktfilmen og da delen om jakt med hund. Mange rå situasjoner! Problemet for meg er at jeg synes han har et troverdighetsproblem! Hvis det er greit å filme i hegn, hva så med året i villmarka. "Et år i hegn med K. Claussen"? Kan vi stole på at dette er et reelt villmarkstunt eller er det tatt snarveier her også?
  7. Jeg har et Lanskysett fra før, og det er veldig bra selv om det tar tid å sette opp en kniv bra! Kjøpte meg et Spyderco Sharpmaker i går og det kan jeg ikke fullrose nok! Mye enklere og kjappere å bruke enn Lansky'n og knivene ble som barberblad! Jeg kjøpte min på Nittedal Jakt og Fiske på Hagan! Anbefales!
  8. Churchill

    knivsliping

    Må bare henge meg på skrytet av Sharpmakeren fra Spyderco! Leste om den her og kjøpte en på Nittedal Jakt og Fiske! Råeste jeg har sett! Lett og rask å bruke og knivene ble som barberblad! Gikk over samtlige kniver på køkkenet i går kveld så nå blir frøkna blid....
  9. Tips: På villmarksmessa i Vikingskipet i helga har Pierre Aker besøk av P-A Ahlen, mannen bak Nordic lokkene! Her kan vi alle få endel tips og kjøpe forskjellige lokkefløyter! Aker står på en stand i tilknytning til Villmarksbutikken på Jessheim.
  10. Jeg vil også anbefale deg å kjøpe et lyssterk objektiv! Du får et 70-200 mm Sigma med 2,8 blender for 7500,- hos FotoVideo i Oslo! Kjøper du tilsvarende optikk orginalt vil jeg tro at prisen nærmer seg det dobbelte, men da får du i tillegg bildestabilisator! Vil du ha en høyere brennvidde kan du som nevnt bruke en telekonverter på 1,6 eller 2X. Da vil altså blenderen bli 5,6 med 2x konverter.
  11. Kjøpte et Sauer miragebånd hos Landrø som jeg bruker på mine rifler. Det kostet 43,- så det var veldig rimelig. Festet det i en slangeklemme rundt demperen!
  12. Som tidligere medlem av Biofoto og rimelig opptatt av foto og film må jeg være enige med alle som reagerer på at det utgis en film som er filmet i hegn hvor dette ikke oppgis!!!!!!!!! Det er naturfotografer som er blitt ekskludert av foreninger og nærmest har mistet sitt levebrød for mindre og jeg synes det er rart at ikke alle reagerer på dette!!! Det skal jo ikke mer til enn at man nevner det i teksten så er saken uten av verden! At Claussen ikke har skrevet på sine tidligre filmer hvor de er tatt opp har jo ingenting med denne saken å gjøre! Vi går jo alle ut i fra at det er opptak fra den frie naturen vi ser og det må jo være unntaket fra denne regelen som det skal opplyses om!!!!! Det kan jo ikke være slik at det under et hvert natur/dyrebilde skal stå: "dette bildet er ikke tatt under kontrolerte former" !?
  13. Har nå sett filmen Rådyrjakt 2 jeg også og går inn i rekken av gratulanter til en meget fin film! Likte spesielt delen med rådyrjakt med hund bra. Bra filmet og spennende å høre losen nærme seg og formelig følte nervene til gutta på post! Ang lokkejakt føler jeg at jeg har sett bedre filmer før med mere matnyttige og konkrete råd og tips! Hadde vel hørt det meste som blir sagt i filmen før! Men for all del det ble jo felt bukker i fine situasjoner! Mange fine trailere om nye filmer så vi får følge med!
  14. Når det gjelder justering av avtrekket så kan dere levere Taigaen inn på enhver Intersport elle G-Sport butikk i hele Norge og de vil kunne sende den inn til Gresvigs eget våpenversted! Det har jeg gjort og det funket bra og avtrekket er blitt vesentlig lettere!
  15. Har prøvd meg på en løsning på mirageproblemet på mine våpen! Kjøpte et Sauer miragebånd fra Landrø (43,-) Slangeklemme fra Claes Ohlsson (13,-) Klemme for oppheng av dusjforheng (??) Festet klemma rundt kikkertmontasjen og slangeklemma rund demperen med en liten "krok" i mellom. Så er det bare å feste båndet i mellom klemma og kroken! Hva tror dere? I alle fall rimelig! (Skulle gjerne lagt med bilder men vet ikke hvordan!)
×
×
  • Create New...