Jump to content

bojan

Members
  • Posts

    52
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

bojan's Achievements

Contributor

Contributor (5/17)

  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

1

Reputation

  1. Hei Jeg har for en tid tilbake kjøpt meg en S&L classic DL. Denne tenkte jeg og sette Leupolds QR baser på, men finner ingen nettbutikk noe sted som selger disse til min kasse. Så da blir mitt spørsmål: passer noen baser til andre merker på en Classic DL kasse ? i tilfelle hvilke?
  2. Jeg hadde ikke tenkt å delta i denne debatten igjen, da jeg er dritt lei dette etter hvert NM. Men kunne selvsagt ikke la være. Det er 2 ting jeg vil si til dere som kritiserer at det finnes sporterskyttere i jaktfelt, 1: Hvis disse ikke fantes hadde terminlista blitt halvert ( og kanskje verre ). Veldig ofte er det disse skytterne som er primus motor i lokalforeningene. 2: Sporterskyttere konkurrerer med andre sporterskyttere, altså som deltager i jaktklasse trenger du ikke tenke på hva disse skytterne driver med.... Når det gjelder NJFF sitt regelverk for rifleskyting, gjelder dette for jaktfelt OG ELGBANE, men her har jeg aldri hørt dette nevnt med et ord?? En sak til, ( og dette er erfart selv ) : Den "vanlige" jeger som vi helst vil ha med på våre stevner kommer ikke samme hvordan opplegget er....skyttere som deltar på jaktfelt i mars/april er folk som har konkurransegenet i seg. Den "vanlige" jeger har ikke tenket tanken en gang før hvertfall slutten av august måned...
  3. Kunne ikke få sagt det bedre selv...amen
  4. Ja, du kan starte i klasse B som er en begynnerklasse i sporter. Regner med en tlf til medlems service i NJFF ordner nytt klasseføringskort hvis du vil ha
  5. Jeg sitter her å prøver nye ideer ang. jaktskyting. Elgbane deltakelsen har gått noe ned her så hva med et kveldsstevne nå i august med lyskastere på løpende tenker jeg, dette er vel noe nytt og spennede ...men er dette lov? Jeg kan ikke finne noe regelverk som tilsier noe annet så derfor spør jeg her på forumet
  6. Var det derfor ikke Melhus var med å arrangerte Trøndekarusellen i år ja?
  7. Jeg er nok heller ingen forfatter, men støtter forslaget ditt fullt ut ...Jakt&Fiske hadde noe før som het jaktskytterhjørnet e.l...men det har kommet bort. Tror nok at skriverier i bladet er et skritt i riktig retning når det gjelder reklamering for alle jaktskyttergrenene.
  8. AMEN ....Her står det mye bra. NJFF er jo helt avhengig av konkurranse skytingen, så hvorfor det ikke skrives mer i vårt eget blad er rart. Uten disse miljøene blir det kun et fåtall av landets baner som er tilrettelagt når jegerne kommer å skal skyte plikskudda på høsten. NJFF må også arbeide aktivt med å fremskaffe subsidiert ammunisjon til yngre skyttere ( gjerne under 25 år ). Dette er veldig viktig med tanke på rekruttering.
  9. Her mener jeg at dere kommer på av veie. Man får ikke flere deltakere på elgbanestevner ved å skyte på nordisk skive ...man får flere deltakere ved å legge tilrette for at jegere, ungdommer og aktive kan skyte sammen i et godt miljø. Vi sliter jo også litt med dårlig fornyelse også blant elgbaneskyttere....sjelden at det er nye fjes og se. Jeg har mast om dette en rekke ganger før, men siden NJFF i 2006 vedtok på landsmøte at det skulle satses på jaktskyting som sport har jeg ikke sett mye til det . Når en 15-16 åring fremdeles må betale 6 kr pr skudd for å trene sier det seg selv at det blir begrenset. Dette problemet med elgbaneskyting tror jeg er over hele landet , men jeg er opimist og tror at det er fullt mulig og rette opp...men da må NJFF på banen. En god anledning er NM i Heidal til sommeren, da kan det kalles inn til et "skytterting" der alle fylker får luftet sine meninger og kanskje komme fram til noe som kan bedre framtia for sporten vår
  10. Jeg har en CZ Varmint 22 LR, men kan tenke meg et 17 HMR løp. Jeg kjøpte denne i januar 2007. Er denne for gammel til å enkelt montere løp selv?? har hørt at det er kun på nye våpen det er mulig.
  11. Mulig det, men det er jo veldig ofte de samme som vinner et NM her som i jaktfelt... Når vi først "krangler" om disse reglene..hvorfor skal da jegerklassen være inndelt i 3 klasser? alle her stiller jo med likt utstyr??
  12. Men jeg står fortsatt på barrierene for at Jaktfelt skal være Jaktfelt, og at en totalvinner av nettopp et JAKTfelt-stevne skal komme fra en jeger-klasse! sitat Buster Hvem skal vinne et elgbanestevne da??? Elgen? Her må jeg til det kjedsommelige repetere meg selv : Det er akkurat de samme klasseinndelingene her, men ingen som sier noe på det. Det virker også som det er denne NM tittelen i jaktfelt som er sårest. Jeg forslår at NM hvert år er kun lov med jegerklasse.....så kan resten av stevnene i året ha de klassene som er i dag.
  13. Jeg hadde nok helt sikkert gitt meg med jaktfelten ( og all arrangeringen av den ) , men tror kanskje jeg hadde fortsatt med elgbaneskytingen. Her er det akkurat den samme klasseinndelingen ...men ikke noen som klager på den ( enda hvert fall )
  14. Enig med deg "Sniper-Arne" ...vi hadde nok kunne snakket mye på julebordet
×
×
  • Create New...