Jump to content

Bråkdalen

Members
  • Posts

    78
  • Joined

  • Last visited

About Bråkdalen

  • Birthday 07/25/1984

Bråkdalen's Achievements

Enthusiast

Enthusiast (6/17)

  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

0

Reputation

  1. http://www.deben.com/terrier-finder/ter ... e-set.html. Denna har jeg å den fungerer helt fint. Tror breen jaktutstyr selger den
  2. Moro og spennende jakt på fredag. Dexter imponerte, å de forsto jeg hsn hadde gjort i dag å. Gratulerer!
  3. Hvor laster dere ned applied ballistics? Finner den ikke på appstore
  4. Kjøpte meg en s&b pm2 5-25x56 til min blaser r93. Montasje bestillte jeg fra eurooptics en blaser standard med 34 mm ringer. Kom i posten i dag, men når jeg skulle montere den så blir ikke ringene høye nok. Midten av kikkerten støter i selve basen
  5. Første revemøte for kaizer i helga. Rev jagd inn med støver i et stort gammelt grevling hi og prøvd sprengt me en annen terrier. Slapp inn kaizer gikk inn og kom ut etter et par minutter. Gikk inn på nytt å fikk kontakt ble liggende å sloss en stund kaizer stakk ut hode etter 15 min å forsvant inn på ny. Kontakt også flyttet losen til andre enden av hiet. Der ble han liggende i ca 30 min før han kom ut med en blodig og håven snute. Gikk fra hiet menst en ble igjen i 10 min. Reven kom ikke ut. Skuffet over brytinga og tror vi bråka litt mye oppe på hiet. Urutinert å har mye p lære.
  6. 11700 kr. Jakt og friluft i Asker. Var 50 prosent på alle schmidt og bender kikkerter.
  7. Asker kjøpte 2 stk. Kompis som skulle ha å. Takk for linken
  8. Jepp. Litt impuls handel:) har du link til ringene å?
  9. Kjøpte meg en 5-25x54pm ll i dag med 34 mm rør. Noen som har tips til montasje?
  10. Ingen som vet va noe sånt er verdt?
  11. Lurte på om noen visste va forvenentet pris på en ssg i 308 kan være. Rifla har hengt i butikk siden midt på åttitallet, å ble kjøpt for et år siden. Han som eier rifla nå har vel skutt knapt hundre skudd med våpenet. Hva kan man forvente å få til pris?
  12. Hatt noen rådyrloser med min å men har loset kun ved synskontakt. Kan se ut som dette forandrer seg for i år har han losa litt i sporet. Lengste losen jeg har hatt er på elg, sto litt uttaket.Ikke akkurat noen elghund men moro var det. Håper å få sprengt rev i vinter, han er trent litt på kunsthi å ser vertfall ut til å være skarp nok.
  13. Hunden fikk vannhale for tre uker siden, etter to lange dager på elgjakt i dypsnø. Gikk over av seg selv etter 4-5 dager, reagerte ikke noe på at jeg klemte på halen.
×
×
  • Create New...