Jump to content

Mountain-man

Members
  • Posts

    227
  • Joined

  • Last visited

About Mountain-man

  • Birthday 09/13/1971

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Mountain-man's Achievements

Collaborator

Collaborator (7/17)

  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

-1

Reputation

  1. G-max i Moss skal det være 1,49,- for geco 9mm ved kjøp av kasse(1000)
  2. Reagerte på det jeg og, men det ble noen fine explosjoner da, spesielt da dem sprengte båten!!
  3. Samme her, har ladet og skutt en god del med Berry"s 240gr 429dia kulene selv og har ikke noe og klage over, skyter dem i en S&W !
  4. Var et problem før att nickelen flasset av rundt tønna på Uberti! Vet ikke om det har blitt bedre i senere år! Var flinkere på og legge på nickel for over hundre år siden en dem er i dag! Har noe med grundarbeidet og gjøre, legge på messingen osv!
  5. Gratulerer Hans Kristian Wear fra Styrvoll som ble årets skytterkonge og Eileen Torp fra Rakkestad ble prinsesse. Synd dem ikke viste prinsesse skytingen!!
  6. Mye fine kniver her men, hvorfor må det altid være småtasser, lag en Bowie til en forrandring!!
  7. Taurus levere både med og uten porting, har en 454 uten porting selv!
  8. Morsomt! Hassel skal sikkert ha en slik!!
  9. Ser på text tv nå att Justisdepartementet vill vurdere om loven bør endres! NRK 1 text tv side 105. Bør kansje være snar med og sende inn en søknad??
  10. Har skudd mye med Wolf ammo før i 233, den gikk helt greit i AR15 riflene våres, sammla godt innenfor en 5 på 50 meter, er ikke Barnaul samme ammo??
  11. Nå er heldivis mini 14 ikke en rifle som blir savnet så mye, att den var godkjent til jakt og halv auto + rimelig var grunden til den var såpass utbrett i Norge! Med mye mate feil og noen hadde store presisjonsproblemer var det rart dem var så populære som dem var, men som sagt dem var godgjent til jakt og rimlig! Mini 14 i Norge. Rip.
  12. STI Duty one , den må væra ganske opptimal for classic div, den er vel innenfor regelverket?
  13. Det alltså ikke lov til og ha full dust cover??
  14. STI RANGE MASTER PISTOL 45 ACP, vill den være lovlig/passe til classic divisjon, den har bull pipe og full dust cover, så vekta er cirka 1250 gram! Hva sier reglene om dette? Har veldig lyst på en slik jeg!
  15. Leser nå att buejakt blir tillatt som prøve med mulighet til og bli godkjent! Burde ikke håndvåpen også få en mulighet, mange som ønsker og jakte med håndvåpen og kjenner flere som har prøvd det i Afrika og Statene! Håndvåpen er jo mer presis en bue også!
×
×
  • Create New...