Jump to content

Kjærstad

Members
  • Posts

    42
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Kjærstad

  1. Trå åtejakt på nyåret... også i kveld, duppet av å voknet med følelsen av å bli iakttatt. Jo da, men han tusla ut av lyset og bort van!! Flere nestenmuligheta dagan før! Men te dok ainneran, godt jobba.! Det e jo innpå hit eg må før å få sjå ein dø rev
  2. Vært inne på tanken med byggskumm ja. Men i går blei d ei løsning etter at førbannelsen tok over. Gikk litt hardt utover gummikappen men. Fikk det opp og satt delen på plass. Var bare plasthylsen som holdt skruen på plass og styrer umbrakonøkkelen som var løs. Men gummikappen var ikke meningen å få opp siden den var skruet fast fra fabrikk før gummien hadde blitt lagt på.. Stygg vart ho, men heilt knuske still;) Takk fer hjølpa!
  3. Takker før svar! Må nok opp med dn på et vis for å forsikre meg at skivene er på skruen. Men på denne tegninga er d trestokken å da er "buttcapen" skrudd fast, noe den ikke er hos meg. Må vel prøve å få lurt den a på et vis:)
  4. Har et problem med raklelyd i kolben på sauer 202en min. Det er hul plaststokk. Trur selv det er festeannordningen til skruen, som man fester kolben til låsekassen med. Dette siden skruen ikke sitter der den skal. Så spørsmålet er vel om noen vet hva den beste fremgangen for å få ut denne delen? Hvordan gummikappen bak på kolben er festet og om den kan fås av på en måte? Evt. andre fremgangsmåter? Det er ikke nødvendig å få denne delen festet igjen siden montering ordnes med magnetpenn. Takker på forhånd for innspæll;)
  5. Hei skal lade opp noen 45 gr barns tsx i 223 rem i nær framtid. er i beit på ladedata. Har kun vv n130 til disposisjon. Er det noen der ute som har satt i sammen same konstilasjon eller har peiling på kruttmengde?? på forhånd takk:)
  6. Fine samlinger der Kjell Olav Samme erfaring med bt varmintkula her. Ladet 40 graineren med n130 i x-boltn min. Treskudds samling på 9,5 mm på 100ern... Jeg bruker relativt lang friflukt på patronen får å følge rådet om at hold i hylsa skal være like stor som kaliberdiameter (ladeboka). Ser at ikke du bruker det, så det er kansje ikke så nødvendig?!?
  7. Mange med kunnskap på 223 her vil jeg tro! Sitter i startgropa for å lade 40 grain nosler bt med N-130 krutt men finn ingen helt korekte data. Etter leting og sammenligning med lignende prosjektil har eg kommet fram til en startladning på 23 grain opp til 25 grain (max?). Er det noen med QL eller med lading av samme komponenter som kan hjelpe så setter jeg meget stor pris på d
  8. Eindelig ein trå som e der... kom igjen folkens, skriv av hjertns lyst:D main kain jo kji medel fer mytti liksom! Synd æt den e fer tjueti, men vi åpna no vel ein ny ein fer sesongen 2011-12, eller??#
  9. http://www.forsvarsbrukt.no/shopexd.asp?id=1184
  10. Den e nok temmelig permanent ja, men fikk den dit me traktor da:) Vurdere eitt utbøgg framom gluggen eg å, men det med lyset montert riktig er sekkert ikke så dumt! Kun jakta med måneskinn t nu..
  11. Har snekkra sammen ei bu før nån år siden! Det jeg savner på den er en større bordflate ved selve glugga slik at våpnet kan ligge der til det skal tas i bruk. Eg må å stikk børsepipa ut av gluggen, å det er like nervepirrende hver gang;) Legg me eit par bilda:
  12. Kjærstad

    åtebu3001

    From the album: Jakt

  13. Kjærstad

    åtebu3000

    From the album: Jakt

  14. M98 i lange baner;) http://www.forsvarsbrukt.no" target="_blank
  15. Kjærstad

    Skytestokk

    Bruker hjemmelaget skytestokk selv, enkel og god Fant oppskrifta på internett: http://www.varmintal.net/abifu.htm" target="_blank Forøverig mye morsomt på den siden!
  16. Bladene blir tatt med opp i åtebua! Morsomt å dra fram eit jaktblad fra "fæmånetti" når reven glimter med sitt fravær;)
  17. Gratuler!! Må vel snart bynn på tilleggsdyr vess d fortsett sånn;)
  18. Har hatt denne kikkerten med retikkel 60 på børsa i et par år nå! Du får renere synsfelt enn fra 40'en som jeg også har jaktet med, og dette ser jeg på som eit stort pluss! Du bi ikke skuffet;)
  19. God jul og et riktig godt jakt og fangstår til neste år til alle kammeravhengige:D
×
×
  • Create New...