Jump to content

beaker

Members
 • Content Count

  814
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

55 Excellent

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Du treng i alle fall ikkje begge, eg har lada fint lite med anna enn N140. Eg vurderer å bytte til N550 fordi det ser i GRT ut for å være det beste for tyngre jaktkuler, og eg er tilhengar av færrast mogeleg kruttsortar. Litt dyrare blir det nok, med høgare kilopris og litt meir krutt i hylsene, men ikkje dramatisk mykje skulle eg tru.
 2. Og resultatet av det igjen er dessverre at neste gong går kunden rett på ein eller annan nettbutikk i staden for å reise på bomtur.
 3. XXL hadde faktisk dier til kaliberet på ekstremsalget sitt. Dersom dei fyller lageret med slike ting kan eg forstå at det blir likviditetskrise.
 4. Er det nokon nerdar her som veit om programmet til Trace virkar i wine el. i Linux?
 5. Har hatt A-Tec Carbon og den tåler mykje mindre varmskyting enn ein metalldempar, så ville ikkje valgt den om igjen.
 6. https://www.aftenposten.no/norge/i/awo3J5/mann-til-sykehus-da-ammunisjon-eksploderte-i-lillesand (Utan at det sto så veldig mykje der heller.)
 7. Billeg og enkelt er det nok, men plagsomt å holde styr på kva som var siste skudd etter veldig kort tid.
 8. Meinar at eg betalte ca 300 for 3 nøklar, derav 1 våpenskapnøkkel når eg mista eit knippe. Det var hos ein låsesmed på Vinterbro. Ein 4. nøkkel sendte han meg vidare til Ski for fordi han ikkje hadde rette emne. Men det er jo uinteressant dersom han ikkje har emnet. Då må du nesten berre google 'låsesmed' til du finn nokon som har det eller kan bestille det.
 9. Litt kjapp googling kjem opp med dette: Osmium and iridium are the most dense metals. … . With a density of 22.6 g/cm3 and 22.4 g/cm3 respectively, osmium and iridium are about twice as dense as lead, which has a density of 11.3 g/cm3 Gidd nokon rekne ut kva det vil koste å bomme på storviltprøva?
 10. Partizan er fine heilt til dei skal trimmast. Då merkar du fort at dei er ein del hardare enn Norma. Men det er berre å lade fram til det skjer. (Eller du kan lese deg opp på den gløde-tråden.)
 11. beaker

  Proaktiv XXL selger

  Svaret ditt skulle ha vore "Søren, då kan eg ikkje handle likevel. Vil jo ikkje ha skapet fullt av ulovleg ammo!"
 12. Ikkje så nøye om du får hjorten så lenge du bergar hylsa! Den definisjonen på ladenerd har vi vel vore inne på før?
 13. I alle fall ikkje når XXL i Oslo Sentrum selde ferdigrulla Norma Nosler Partition til 7,90. (Dei var der framleis når eg gikk, eg nøygde meg med å tømme lageret av ballistic tip og A-frame i staden.)
 14. XXL slenger ut nye ting på tilbud, laurdag var det kuler til 50 øre - 1 krone i diverse odde kaliber, men dei var borte igjen umiddelbart. Kan kanskje lønne seg å følge med på mailinglista og slå til med det same.
×
×
 • Create New...