Jump to content

beaker

Members
 • Content Count

  895
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

90 Excellent

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Tippar det har ein del med rekylopptak å gjere.
 2. Biltema hadde for nokon år sidan eit tjære-lokkestoff for hjort, på 3- eller 5 liters dunkar, så vidt eg hugsar. Eg prøvde å søle litt med det framfor viltkameraet, men kan ikkje seie eg merka nokon skilnad. No har dei noko på sprayboks i staden, ser eg: Bøketjære spray - Biltema.no
 3. Eg anar ikkje kor mykje du sparer på kulefang, men med max kaliber 5.56 så mysser du all inntekta frå jegerskyttinga.
 4. Lee er faktisk dei einaste diene eg har hatt rustproblem på. Det var etter at eg 'oppgraderte' frå motorolje til smørefett.
 5. Mens du blir spylt med brannslange.
 6. 3280,- var jo ikkje SÅ billeg for noko totalt ukjent. Du får jo både Vortex og Leupold til den prisen. Ikkje er toppmodellane naturlegvis, men i alle fall fullt brukbare sikter heilt til du skal på nattjakt og det er noko folk har erfaring med.
 7. Er det nokon som har tatt risken på å kjøpe den Lindu-kikkerten, andre enn han som spamma alle trådar med kor fantastisk den var for ei tid tilbake?
 8. Kjøp TO hylseholderar. Ein til pressa og ein til tennhetteisettaren. (Jada, det går sikkert fort å flytte den frå den eine til den andre, men kjekt å ha)
 9. Dersom ventetida blir for lang, så har både Jaktdepotet og Jakt og friluft sett på lager i følge websidene deira. Så lenge du snakkar om 1-stasjonspresser, så spelar det lita rolle kva namn som står på sjølve pressa, men det kan være stor skilnad på tilleggsutstyret som føl med. Trur pressa er det einaste delen av det originale Lee-settet mitt eg framleis brukar.
 10. Det er minst to typar kabel som er vanleg. Den Anonymrifle beskriv, og ein som har to tynnare pinnar. (Er det Peltor som har den siste?)
 11. beaker

  Kikkert?

  Ikkje kjøp Focus i alle fall.
 12. Nei. Ein får ikkje BETRE enn det ein betalar for.
 13. Husk at gravhaugen må FG-godkjennast.
 14. Vel, eg synest ein klar definisjon av 'lovleg på art X, ulovleg på art Y' er betre og lettare å forholde seg til enn 'Opptil en hares størrelse.'
 15. Som sagt ved å merke seg kor mykje du stiller om mellom uliketypar ammunisjon. Med alt anna enn dei aller billegaste kikkertane vil det være likt frå gong til gong. Ellers: Den pakken med Golden Target eg har har ikkje hulspiss. Golden target og Jaktmatch har blankare og finare hylser enn Trainer. Eg meiner eg har sett forskjell på fargen på tennhetta på GT og Jaktmatch, men det kan vel like gjerne være dagens lot.
×
×
 • Create New...