Jump to content

Lefthand

Members
 • Content Count

  47
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

5 Neutral

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Det jeg tenker på er patrontemperaturen. I cas så er avstanden til blinken 10m +-, så lufttemperatur/-motstand har ingenting å si. Så hvis en legger inn 5% avvik ved temp.endring på 15 grader, så er en godt innenfor?
 2. Blir litt større hastighet enn andre revolvere pga. langt løp (12")☺️ Lader med N340 fordi jeg har masse av det kruttet.
 3. Lurer på hvilken innvirkning temperaturen har på kulehastigheten? Sitter og lader 45 LC med N340. Bruker Blykulas 230 grain LR. Med 8,6 grain krutt har jeg en snitthastighet på 875 fps. Driver med vesternskyting og da skal ikke hastigheten over 1000 fps, så lurer på om jeg må lade lenger ned for "å ha noe å gå på", eller om det er greit som det er hvis det blir en varm sommer? Dagens temperatur var 14 grader i følge Yr.
 4. Er det noen som vet hvor det er S&B tennhetter Small Pistol å få tak i? Kunne tenkt meg å prøve de i S&B 9mm hylser. Evt. noen i Aust-Agder som vil bytte noen mot andre SP tennhetter (har Remington sine)?
 5. Er det noen som vet hvorfor? Har akkurat vasket noen 9mm hylser (vasket med varmt vann, zalo og litt sitronsyre). Ser noe av hylsene får kobberflekker. Gjelder kun hylser merket R P.
 6. Lader endel forskjellig, og gjør som 1983; Lager dummypatroner. Har også kjøpt meg en slukboks (Som fiskere bruker) hvor jeg har alle dummiene. Det har jeg også en klistrelapp til hvert rom hvor jeg har skrevet noen data.
 7. Har forsøkt varmt vann , Zalo og sitronsyre. Rører rundt en stund og skylder godt. Lar hylsene tørke i ovnen på ca. 60 grader. Hylsene blir rene, men ikke speilblanke. Dette er gjort med pistolhylser, og tatt ut hettene først.
 8. Hiver meg på denne tråden med et spørsmål i stedet for å starte ny tråd om 45LC. Hvor langt ned kan jeg lade en 45LC med N340-krutt (og 250 grain FTRN kule fra W. Klette) uten at kruttet får usikker tenning? Bruker nå 8,3 grain, men vil gjerne noe lavere. Nå ligger kulehastigheten på ca. 950 - 1000 fps, men kunne tenke meg ned mot 700 . 800 fps.
 9. Trene ? Det er for "gamere". Noen må fylle resultatlistene i bunn også ?
 10. Greit med sikkerhetskurs. MEN det kan da vel ikke være nødvendig å vifte med sikkerhetskurs i første setningen? Det må da kunne la seg gjøre å la folk prøve å skyte, selvsagt under oppsyn og kontrollerte former. Hos oss tar vi gjerne imot folk og lar de prøve (vi lar de også prøve våre personlige våpen). Håper (og tror) for guds skyld at opplevelsen til trådstarter ikke gjelder det store flertall av klubber.
 11. Mener det er en her på forumet som har som tekst under nicket sitt ett eller annet om at "når våpen forbys, er det bare kjeltringene som har våpen" (fritt oversatt og skrevet etter hodet ) Tror nok det kan være ganske nærme det som ville være sannheten
 12. Er det noen som har peiling på hvordan det går med avstemningen? Finner ikke noen resultater
 13. Lefthand

  Lydlause jaktklær

  Hva med å gå netto ....og ligg unna ertesuppa
 14. Har ladet med Lee pro 1000 i X antall år, og med forskjellige typer hetter. Aldri hatt problemer, går som en drøm. Men er forsiktig og påpasselig, driver ikke turbo-lading
×
×
 • Create New...