Jump to content

LordPaulsen

Members
  • Posts

    19
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

LordPaulsen's Achievements

Apprentice

Apprentice (3/17)

  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

0

Reputation

  1. Jeg har liten tro på at tidligere eier har cds fra denne. Mest sannsynlig har det aldri blitt bestilt til denne kikkerten. hvis jeg har forstått det riktig, så kjøper man kikkerten og så kan man sende info om kuletype, kaliber og alt det der til Leupold for så og få ferdig beregnede tårn tilbake. Jeg har ikke behov for merking av tårn, da dette kan jeg gjøre selv, men tårna må jeg prøve og skaffe meg på et eller annet vis!
  2. Skal ta meg en tur innom igjen og høre en gang til!
  3. Har dessverre ikke den originale eska til den da jeg kjøpte den brukt hos J&F i Arendal, men burde man ikke komme langt med serienummeret som står på kikkerten?
  4. Ingen som har vært borti noe lignende tidligere? tok noen bilder av hvordan justeringen ser ut nå om det kan hjelpe noen til å se hvordan tårn som kan passe på den. Sånn jeg forstår det passer ikke Stoney Point til denne modellen da det ikke er coin slot.
  5. Var innom J&F i Arendal og spurte tidligere i uka. De konkluderte med at det ville bli billigere og kjøpe ny kikkert enn og bestille CDS. Trodde også man hadde krav på det da, men får bare prøve og ordne noe selv!
  6. Hei, jeg har en VX-6 som skal bli brukt til jaktfelt og ønsker å montere tårn for enkelt å kunne skru ved forskjellige hold. CDS er vanskelig og få tak i her i Norge og lurer derfor på om noen her inne har erfaring med andre typer tårn? Planen er å lage meg en knepp tabell fra 10-250m. Kommer derfor til å sette på en teip på tårnet og notere ned de forskjellige avstandene på denne. Har kikket en del på ebay og søkt litt rundt på nett men blir ikke helt klok på hva jeg skal kjøpe, med tanke på hva som faktisk passer på leupold. Kan bare si med en gang at stoney point tårn synes jeg ser helt forferdelige ut og ønsker derfor ikke disse. Noen som har noen tips/erfaringer og dele? bilder hadde vært helt supert! Ser mer for meg noe lignende dette:
  7. Takk, for tilbakemeldinger!!! kom over et sett fra lee jeg tenker å kjøpe mg i nærmeste fremtid. Føler at dette er vært den ekstra 1000,- lappen og har jo mye muligheter for oppgradering. http://www.brownells.no/epages/Norge.sf ... /100053061
  8. Hei, er helt fersk og kan begynne med og si at jeg skal "lese" ladeboka før jeg begynner! Har tenkt på og kjøpe ladeutstyr en liten stund for og kanskje kunne holde kostnadene litt nede, med tanke på mengdetrening på skytebanen. Har lest litt rundt på forumet, men blir ikke helt klok på hva jeg skal kjøpe.. Har lest at man får mye for pengene om man kjøper Lee og tar derfor utgangspunkt i dette. Skal først og fremst lade 6.5x55 til JF-skyting/trening, men blir nok endel 308 også da det er jaktbørsa. Har tatt et kjapt søk innom finn.no og ebay.com og sett litt på disse: 1. http://m.finn.no/bap/forsale/ad.html?finnkode=79412761 2. http://m.finn.no/bap/webstore/ad.html?finnkode=79938251 3. http://m.finn.no/bap/webstore/ad.html?finnkode=54113560 4. http://www.ebay.com/itm/Lee-Classic-Cas ... xye9lSEobA 5. http://www.ebay.com/itm/Lee-Classic-4-H ... SwPcVVnVsL 6. http://www.ebay.com/itm/Lee-4-Hole-Turr ... XQlgtSyw~X Er det noen av dere her inne som har noen gode råd og komme med? Er som sakt tidligere helt uerfaren med lading og søker derfor råd hos dere her inne som har litt mer erfaring!
  9. takk for mange gode forslag til luftgevær, har nå et FWB 601 på hånda!
  10. hva anser dere som et bra nok luftgevær for trening da?
  11. Hei, nå nærmer det seg at 2016 er over og det vil jo si det nærmer seg jaktfelt sesongen 2017. Har ikke skutt noe jaktfelt tidligere, men ønsker å være her på Sørlandet den kommende sesongen. Jeg er ingen spesielt god rifleskytter og tenker å stille i Jeger B til å begynne med. Av utstyr har jeg tenkt å bruke dette: Rifle - Tikka T3 6,5x55 Stokk - KKC Demper - S&L Superdome kikkert - Leupold VX-6 2-12x42 Da vil veier riggen ca. 4100g - 4200g. Jeg vurderer også sterkt og investere i Miragebånd og Sunshade. Utover dette er planen og lage meg en egen kloss i isopor til å sitte på og en knepptabell fra 30m-200m. Tenker og fjerne reimfestet foran og sette på sånn teip for bedre grep. Høres dette innafor ut? Er det ellers noe jeg har glemt eller noen andre gode tips jeg kan ta med meg? Er det forresten noen som vet noe sesongen 2017 her på Sørlandet enda?
  12. Den på bilde fra bjorni88 ligna stygt på hva jeg har sett for meg! Eneste forskjellen må jo være kortere pipe og annen demper. Så nå er planen og skaffe seg en kikkert og når den er i hus tar man seg en tur å ser på rifle. Om noen vet om en brukt V8 til salgs, så skrik ut!
  13. Takker for kjappe svar. Har du kappa løpet på 6,5`n og er du fornøyd med kikkerten?
  14. Jeg er idag eier av en Tikka T3 Stainless 6,5x55, Leupold VX6 2-12x42, KKC stokk og Superdome demper. Denne vurderer jeg nå og bytte ut til fordel for ny rifle. var i utgangspunktet ment som en jaktfeltrigg, men da jeg ikke er noen konkurranseskytter kunne jeg heller tenkt meg en litt bedre jaktbørse. Jeg har lenge hatt lyst på en Blaser R8 Success og er nå veldig i tenkeboksen. Siden jeg ønsker en kort og hendig rifle vurderer jeg og bytte kalbier fra 6,5x55 til 308 da de fleste mener denne er mer egnet til kapping ned mot 45-47cm. Selv er jeg utrolig glad i å skyte med 6,5x55 og har jo endel ammo liggende. Av kikkert har jeg tenkt å sette på en Zeiss V8 2,8-20x56(tar gjerne imot tips om noen som selger en) Demper har jeg ikke bestemt enda, da jeg vil se og prøve litt forskjellig. Vet jo dette er topp utstyr, men kanskje noen har noen innvendinger allikevel som kan endre litt på kjøpet. Tar gjerne imot deres meninger for å få drøfta det litt før jeg snur lommeboka på hode og koser meg med knekkebrød og vann fremover!
×
×
  • Create New...