Jump to content

spindrift

Members
 • Content Count

  736
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  3

spindrift last won the day on June 23

spindrift had the most liked content!

Community Reputation

278 Excellent

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. I tillegg må du beregne minst to kilo kaffe. Lykke til!
 2. spindrift

  Howa klubben!

  Limklumpen er en forsegling som dekker justeringsskruen. Limklumpen har nok mest en juridisk funksjon, men kan kanskje forhindre uønsket kryp i skruen. Du kan evt erstatte med litt neglelakk etter justering. Jeg har en ca 10 år gammel Howa som kom med direkteavtrekk. Det var OK, men en liten kryp jeg ikke ble kvitt. Jeg byttet til Timneyavtrekk, som var perfekt uten ytterligere justering. Brownells har «sykliske tilbud» på avtrekk, hvis du følger med litt og ikke har det travelt, kan du typisk spare 20%.
 3. Fint at du ble fornøyd! Det ble et riktig funksjonelt og bra jaktvåpen. Kledd for enhver anledning! Bikkja så også ut som en trivelig jaktkompis. Lykke til med jakta!
 4. spindrift

  System våpen

  Den kombinasjonen går ikke med Schultz & Larsen med standard deler, du får ikke sluttstykke med støtbunn som passer .223. .22- alternativet til Schultz & Larsen er .22-250, som har støtbunn tilsvarende .308- familien, slik at man kan bruke samme sluttstykke. Jeg har en Rössler titan alpha med løp i .223, 6,5x55 og .30-06. Når du kjøper et løp, får du med ekstra sluttstykke og magasin for snaut 5000kr. Våpenet er presist, velfungerende- og fullstendig sjelløst 🙂 Selger opplyste at .223- pipa hadde 1-9 riflestigning, men det stemmer ikke- den er 1-12. For meg passet det bedre, men greit å vite.
 5. Bilder kommer! Det fine er jo at man ikke trenger å gjøre alt på en gang. Betenkningstid er ikke så dumt. Jeg synes det høres ut som du har en fin plan!
 6. Så gøy! Jeg byttet til meg en eldre, godt brukt R700 i .30-06 i fjor. Den fikk noen hundre skudd i orginalutgave, mens jeg grublet på hva jeg ville gjøre med den. Den har vært hos børsemaker en stund nå, jeg går og gleder meg til den blir ferdig..... en av de nærmeste dagene, tenker jeg. Jeg kan komme tilbake til detaljer og bilder når «ørnen har landet». Essensen er muffesystem, 3 piper, GRS Berserk. Og alt er lappet/rettet/beddet/tunet livskiten av. Jeg fikk også tak i et ekstra sluttstykke på Finn, som jeg ikke har bestemt meg hva jeg skal gjøre med ennå. Lykke til med ditt prosjekt!
 7. spindrift

  NY elgbørse.

  Titan alpha har (godt) direkte avtrekk (det er iallefall standard).
 8. @klatreminus Jeg forstår spørsmålet ditt slik, at du lurer på om du bryter noen slags uskrevne regler ved å skyte med M67 på den lokale riflebanen som er åpen for allmuen. Det gjør du ikke! Bare å skyte og kose seg, det. Ta med jaktrifla også, da kan du skyte med en rifle mens den andre kjøler seg. Lykke til med skyting og jakt.
 9. Ballistic tip? En .44 hullspisskule med plass til en .22-kule i hølet 😁 Ps dette er skrapkuler fra innkjøring av nye former
 10. Bilyd kan være uttrykk for en klaffefeil i hjertet, eller en åpning i skillevegg (mellom for- eller hovedkammer) som ikke skal være der. Men det kan også være et rent akustisk fenomen uten at noe er galt. Hvis bikkja virker sprek, glad og har normalt god kondis, ville jeg personlig ikke gjort noe med det- og latt hunden drive med det den elsker mest av alt. Min mening, bare.
 11. spindrift

  NY elgbørse.

  Bare så det er sagt; hvis du er grunnleggende fornøyd med våpen og kaliber, tror jeg det finnes børsemakere med gamle 8x57 mauser-piper, som gladelig selger deg en for en slant. Pipeskift trenger ikke bli dyrt i det hele tatt. Hvis du vil ha noe nytt, rimelig og pålitelig med trykkpunktavtrekk, finner du dette på nyere Howa- rifler. De gikk over til trykkpunkt for... 5 år siden, kanskje?
 12. Det var meget skuffende. Det ser ut som dybden på hettelomma er problemet, ja.
 13. Jeg har nøtteknekkern, og bruker den masse 😀
 14. Balsam for sjelen- akkurat! Sjelen trenger jo litt balsam av og til. Skulle gjerne hatt en lee loader i 6,5x55; hvis noen har en liggende de vil bli kvitt, er det bare å sende en PM. Jeg har slike sett i 3 ulike kalibre. Halstensjonen varierer ganske mye. Det er nok litt vide toleranser ute og går...
 15. Min synsing: salonggeværet 500kr hagla 1500kr Basert på magefølelsen av hva tilsvarende ser ut til å selges for på finn.
×
×
 • Create New...