Jump to content

300 win mag

Members
 • Content Count

  720
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

8 Neutral

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Det passer. Jeg har 2 mollelommer foran på beltet til kikkert og avstandsmåler + div.
 2. Ingen vits å handle dyrere hvis tilgangen er i orden, men det er jo greit å ha alternativer. Hvor mange kilo sitronsyre til hylsevasking vil du komme til å trenge gjennom livet? Jeg gjetter at det holder med den ene, så da er det kanskje like viktig å få den når du trenger den fremfor å spare noen tikroninger.
 3. https://www.matoghage.no/sitronsyre-citric-acid.html?search=sitron 139,- for 1kg
 4. Bruker 69SMK i 223 på gåsa og har kun gode erfaringer med den.
 5. Har skutt på 10-12mm plater med "vanlig stål" satt opp på 100m. 223rem blåste rett gjennom. 6.5x55 laga helt rene hull som så ut som de var laga med boremaskin. Skal du bruke dette til gong må de i alle fall henges myyye lenger ut enn 100m. Eller skytes på med 22LR.
 6. Hvor får du Geco til 1.75kr uansett om det er stort parti?
 7. Ikke helt tilregnelige de som har interesse av å trakassere jegerne... 😳 Hadde en jeger svart med samme mynt hadde han vel vært henta øyeblikkelig av onkel, bøtelagt for trusler og mista alt av våpen. https://blogg.jagareforbundet.se/2020/01/16/jaktsabotorerna-stjal-foton-pa-dina-barn/
 8. Jeg stusser litt på denne: "I følge offentleglova § 13 første ledd er opplysninger som er underlagt taushetsplikt unntatt fra innsyn. Etter forvaltningsloven § 13 første ledd nr. 1 er opplysninger om «noens personlige forhold» underlagt taushetsplikt. Det er imidlertid i annet ledd presisert at fødested, fødselsdato og personnummer, statsborgerforhold, sivilstand, yrke, bopel og arbeidssted i utgangspunktet ikke regnes som personlige forhold. Opplysninger om kjønn og personstatuskode er ikke nevnt i § 13 annet ledd. Jeg vurderer imidlertid at dette er opplysninger av tilsvarende k
 9. Som jeg skrev i en annen tråd om våpenskap her inne så kan du også enkelt å lys i våpenskapet med noen billige ledlys med bevegelsessensor som selges på IKEA. Det hjelper på!
 10. Jeg har montert Kalix på en HS-stokk. Denne passet fint. Hadde ikke tommelhull. Det det er den stokken som leveres på Rem 700 Sendero. På denne var kolbekappa limt på, så den ble ødelagt i prosessen, men jeg skulle bytte den til Limbsaver så det var tatt med i planen. Jeg fant en del tråder om dette på nett, men har de ikke for hånden.
 11. Gikk meg på 2 valper på vei til lokkepost på et jorde. En av dem ble felt og den andre rømte inn i skogen og ville ikke la seg lokke tilbake. Spennende når man er sikker på at reven er i området.
 12. Om engelske ord og uttrykk også hører med så er jo dette et kjent et: "Go off half-cocked and go off at half-cock To go off half-cocked means to act prematurely, to speak prematurely. To go off half-cocked is another idiom derived from the operation of firearms. To fire a flintlock gun, one must pull back the cock, or striker. When a gun is fully cocked, it is ready to fire. When a gun is half-cocked, it is not ready to fire. If one shoots with a half-cocked gun, the result will not be satisfactory. This fact translated into an idiom that describes someone speaking
 13. Hvis det blir klønete å skyte på en svær DFS-skive med kikkertsikte er det en enkel måte å fikse det. Sett en hvit klistrelapp for 22cal som siktepunkt. Deretter er det bare å skyte til 5skuddserien holder lappen 😉
 14. Opplever det samme med min Shadow. Usikker på om den holder 1360g nå. Da jeg kjøpte den ny var veiingen null problem, men etter 3år med greit mye bruk måtte veiingen foregå pinlig nøye og veldig forsiktig for at den skulle gå gjennom.
 15. Artig med en tråd med en ny pistolskytters tanker på sikkerhetskurs! Det er kjente problemstillinger som luftes her. Jeg har selv holdt mange slike sikkerhetskurs og vi leverer ut evalueringsskjema til kurselevene der vi etterspør positive og negative betraktninger om kursets innhold, gjennomføring og kursholderne. Dessverre er det skjelden så mye konkret tilbakemelding og konstruktiv kritikk. Jeg synes dette er interessant lesing. Si gjerne også mer om hva du likte og ikke likte i kursets gjennomføring og innhold.
×
×
 • Create New...