Jump to content

M67

Members
  • Posts

    18,018
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    379

Blog Comments posted by M67

  1. Jeg har ingen erfaring med 510 Førland. Men jeg har to tanker her, basert på erfaring med 308 subsonic, og generell interesse og lesing.

    - N120 er antakelig for langsomt. N110 er nok bedre, det er iallfall raskere, og alt jeg har gjort i 308 har vært bedre jo raskere krutt. N310... (Jeg bruker N32C om jeg får tak i det)

    - prøv å gi kula mer hold. Jeg fikk vesentlig mindre hastighetsvariasjon når jeg bytta bushing, (to størrelser ned) og satte kulene virkelig hardt fast. 

     

    Jeg antar du allerede bruker magnumhetter. Federal 215 skal visstnok være de heftigste.

     

     

    K

    • Like 1
  2. Jeg bruker patronlengde på 75mm med 123gr kuler. Bruker dog N19 og ikke N150. Samler ca 5-7cm på 200m med reim og diopter... Ingenting jeg skyter samler bedre enn det - så for min del er ammotesting med reim og diopter 100% meningsløst. Men jeg setter 5 skudd på ca 1.5cm med kikkert og støtte - på 200m.

    Generelt vil jeg si at å teste ulike patronlengder i Sauer til DFS-bruk er meningsløst. Lag de like lange som fabrikkpatronen med samme kule, eller sett de så du har 6.5mm kulehold, og du er good to go. 

    Jeg brukte 79mm med RDFene, og fikk god presisjon i et 70cm LW-løp. God, ikke fantastisk.

     

    Hovedvariabelen når du tester ammo til DFS bør være kruttmengde, og selvsagt kuletype og kruttype. Uansett, om du skjøt 5 skudd på 3cm på 200m med 76.5mm, så har du jo ladningen du trenger. Jeg kan ikke fatte hvem som skal ha forhåpninger om å skyte bedre enn det med reim og diopter. Få eller ingen kan reelt sett skyte bedre enn det.

     

    K

  3. MDT ESS! Jeg har drevet og mast på MDT om å lage chassi til 200STR. Det burde være rimelig enkelt når de først har et chassi, og CNC freser... Om en til maser så blir det nok ikke mindre sannsynlig - jeg tror egentlig de var litt på nippet sist vi maste, det var også en norsk våpenbutikk inne i bildet.

     

    K

×
×
  • Create New...