Jump to content

Bly

Members
 • Content Count

  3,173
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  20

Bly last won the day on June 9 2020

Bly had the most liked content!

Community Reputation

771 Excellent

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Hva er mere «flare» enn at halve brønnen er borte?
 2. Det funker nå bare på lange magasiner som gjerne stikker ut. Jeg vil jo kunne sette i magasinet liggende uten å måtte tilte for mye på rifla. Jeg har flere STR stokker hvor magasinet stikker ut og synes det fungerer veldig bra, men her vil jeg gi litt mere beskyttelse til magasinet og ha mulighet for støtte hånda under som ved stående skyting.
 3. Jeg har brukt en del tid på å tegne mange mulige løsninger for hvordan PRS hybriden skal se ut, og her er en ide som har ligget på tegnebrettet ganske lenge; Utfordringene med slike tegninger er at de ikke gir deg noen følelse av hvordan stokken er å håndtere. Jeg har vel egentlig konkludert med at neste steg er å bygge en prototype. Det er jo heller ikke så lett å tegne alt man ser for seg i hode. Jeg er nokså dårlig på 3D tegning.
 4. Er det utfordringer med tofoten helt ute på tuppen? Jeg går uti fra at man aldri skyter PRS med tuppen av forskjefte som støtte..?
 5. Jeg vet jo ikke, men for meg som bare YouTuber PRS, så ser det ut til at pute, tofot og trefot er det som brukes. Jeg har sett den plata også, men ikke helt skjønt vitsen med den annet enn ekstra stasj. Jeg ser for meg å skyte litt mer «langhold» over sekk og kanskje trefot fra ulendt terreng der tofot kanskje ikke er så optimalt. Det slår meg at MDT f.eks er ganske myk og flekser mye i front. Jeg har ikke prøvd å bryte på en Vision, men den har i tillegg påskrudd frontskjefte. Jeg ser for meg at den flekser enda mer. Oppleves fleks i fortre som en ulempe? Mitt må er å
 6. Jeg skal bruke 5-6mm karbon så det blir lite av den sorten 😁
 7. Er det bedre enn løs pute? Det er bakdelen med STR. Den har mye stasj foran magasinet som gjør at dette partiet blir lengre enn på f.eks AI. Det burde være enkelt å få til om ikke bakstokken er blytung. Det er på samme punktet jeg ville hatt balansen om jeg skulle skyte med reim. Jeg trodde for PRS skyting at balansepunktet skulle være enda lengre frem? Det er mest bare knot. Man må ut med fremre løpslåseskru og ned med mutteren til fremre skjefteskue. Når dette skal sammen så må det inn i et spor i pipa, og det er ikke lett å få til med kassa i stokken. Det er e
 8. Er det noe utstyr man bruker på Arca utenom tofot og trefot? Jeg synes den egentlig den Arca profilen ødegger litt av muligheten for å ha en «fin avrundet glatt» kontur på forskjeftet. Man skulle tro det fantes bedre løsninger med tanke på skinner til å feste utstyr. Men jeg ser selfølgelig fordeler med standarder.
 9. Hvor nyttig er den egentlig? Jeg skjønner at det er greit å kunne flytte tofoten litt frem og tilbake, men når jeg ser på PRS skyting så er det utelukkende bag som blir brukt? Jeg har nesten en følelse at det er viktigere å kunne ta av og på tofoten fort som ser lurest ut? Når det gjelder barrikade stopper, er det en fordel om den er vinkelrett på frontskjefte eller fungerer en litt skrå like bra?
 10. Jeg har lenge vært i en tenke prosess på en stokk til 200 STR som ligger midt mellom langhold og PRSish skyting. Ideen starta vel egentlig med dette chassiset hvor pipa ligger nokså dypt nede i en slagsU-profil. Dette chassiset er vel strengt tatt laget før PRS, og tanken om å ha et langt flatt forskjefte som nesten dekker hele løpslengden tett opp til løpsaksen ble født på dette tidspunktet. Tubegun var vel det som dominerte på dette tidspunktet, og jeg hadde endel tanker om slik design også, men «rør» rundt løpet gjør demonterenig av en STR unødvendig komplisert. I mellom
 11. Hva i f... er det som skjer med rifledisign? Har alle nå tenkt å konkurrere i bøttejåleplast klassen sammen med GRS 🤭 Det er litt sånn hvor mye kan vi få rifle til å se ut som en støvsuger
 12. Jeg tror HK bruker (brukte) saltbad, og jeg mener å ha lest at Blaser blir nitrert på samme fabrikk. Jeg har sett "prøver" på nitrering i saltbad på noen greier som ble laget da jeg holdt på som smed. Det var en rimelig god og fin finish for å si det mildt. Ulempen er jo varmen 500-600 grader? Jeg tror det kan gjøres helt ned i 400 grader?
 13. Jeg har vanskelig for å tro noe annet, spesielt siden pipene er kaldhamret. Jeg så en annen snutt på tuben om Steyr piper og der ble det også nevnt i en bisetning.
 14. ...Ikke etter fluting heller😉. Det er jo en grunn til skjevheter.
×
×
 • Create New...