Jump to content

HelgeK

Members
  • Posts

    202
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by HelgeK

  1. Luftbanen til Sunndal Pk (Møre og Romsdal) er ikke på listen. Info finnes her: http://www.sunndal-pistolklubb.net/artikkel.asp?art=566" target="_blank
  2. Har ikke jaktet på reven, men har så langt skutt 3 stk på hjortepost. De to ble skutt i kveld.
  3. Sunndal Pk har i helga dobbelt feltstevne. Lørdag 10. Mai er det Fin, Grov, Militær og Revolverfelt (Kretsmesterskap i Fin og Grov) Søndag 11. Mai er det Spes.pistol, Spes.revolver, Magnum 1&2 (Midt-Norsk Mesterskap i Magnum 1&2) Det er også i år en egen klasse for S&W M16, skytes i magnumløypa. For den som har vært hos oss før, så har det blitt litt endring oppi løypa. Enn ekstra utfordring på standplass 8 Det er som vanlig mulig å få campe på området om noen ønsker det. Bare å ta kontakt om du ønsker å campe. Ønsker alle feltskyttere velkommen til Dalaråa.
  4. Får kjøpt en slik her: http://www.brownells.com/reloading/bull ... 41902.aspx Når dem får dem inn igjen...
  5. Glemte å svare deg ang. tanga.... Den ligger her, bare å komme innom å hente
  6. HelgeK

    30-30 win

    Fikk høre at Hordon LeveRevolution skulle gi meget brae hastigheter. Så jeg prøvde dette i min Win. 94 (30-30 og forholdsvis langt løp) Ladet med Hornady 160 gr FTX. For å klare kravet på 100 meter må hastigheten opp i 735 m/s (2201 J i følge tabellen) I min Win. 94 ble det bråslutt på 700 m/s, hardere ladninger økte ikke hastigheten og det ble tydelige tegn til overtrykk.
  7. Krav til hylse lengde i Mag 1. 40 S&W er for kort uansett hva du lader den med...
  8. Du kan jo bruke samme ladning i 40 S&W hylser, da er det jo ikke magnum....
  9. Ja det var Sindre som sto for vekt og faktor kontroll i løypa.
  10. Jada, fortsatt ledige plasser Bruk påmeldingskjemaet du finner her: www.oppdalsnm.net
  11. Hei igjen. Da er alle startlister ute: http://www.sunndal-pistolklubb.net/artikkel.asp?art=714" target="_blank" target="_blank Det vil også snart bli sendt en mail med et vedlegg til alle som har sendt påmelding. Der vil det være mulig å åpne lister sortert pr klubb. (samme som vi gjorde i fjor) Vi har prøvd så godt som mulig å få alle ønsker på plass. Feil, mangler og "skriveleifer" meldes til pamelding@oppdalsnm.net snarest.
  12. Startliste for magnum er også ute på samme side nå, SP og SR kommer.
  13. Hei. Vi har problemer med å få lagt ut på vår hjemmeside, http://www.oppdalsnm.net" target="_blank, løypeoppsettet er midlertidig lagt ut her: http://www.sunndal-pistolklubb.net/artikkel.asp?art=714" target="_blank Vennligst hjelp oss å få spred informasjon om dette. NB: Denne siden fjernes når vi får oppdatert vår hjemmeside. For OppdalsNM, HelgeK
  14. Det er litt problemer med å få oppdatert siden, men vi satser på å få det til iløpet av kvelden. Det vil også bli sendt ut pr mail til alle mail adr. som har sendt påmelding til oss. Når det gjelder løypeoppsett så er det kun de som sitter i NM komiteen og fagkomiteen som har sett den. Andre skytter fra arrangørklubbene har ikke tilgang til løypeoppsettet.
  15. Vil minne om felt og spes.felt stevnet til Sunndal Pk nå i helga. I morgen Lørdag skytes fin, grov, mil og rev. Søndag skytes SP, SR, Mag 1 og Mag 2. Det er også MNM i SP/SR. Også har vi en egen klasse for M16 (S&W M16 - 32 magnum) Det er mulighet for å overnatte med campingvogn, bobil eller telt for dem som måtte ønske det. Her finner du Dalaråa: GPS: 62.60529, 8.51852 http://kart.gulesider.no/m/Iy550" target="_blank
  16. Her finner du litt: www.megalink.no
  17. NSFs styres møteprotokoller for de siste 10 årene ligger på nett: http://www.skyting.no/omnsf/styret/Sider/Styreprotokoller.aspx Også finner du mye i Årboka. Den sendes ut til alle kretser og klubber. Du finner noen av dem her: http://www.skyting.no/omnsf/historikk/Sider/Arboka.aspx De tre siste, som ble behandlet på tinget finner du her: http://www.skyting.no/kalender/Sider/Fo ... t2013.aspx
  18. NM løypa blir i samme område som i fjor, det er der skytebanene på Oppdal er. Det blir selvfølgelig ikke samme blinkene. NM starter Fredag med magnum, dette pga bankett Lørdagskveld (Søndagskveld er en dårlig kveld for bankett). Erfaringer sier at ikke alle er helt skytbare morgenen etter en bankett... Tviler på at skoleungdommer har problemer for å få fri siste skole dag for å dra på NM. NM'er har ikke alltid vært i ferien. Har selv søk permisjon fra skole for å delta på NM i mine yngredager. Det vil også i år bli deltakerpremie. Har følelse av at det er de som ser forseg en plassering blandt de 10 beste som er negative til deltakerpremie. Blandt de 500+ som fikk deltakerpremie i fjor var det dem aller fleste fornøyde med å få det. At leverandøren ikke klarte å levere den deltakerpremien vi skulle ha, men bare kunne levere en som kostet det dobbelte kan vi bare beklage. Regner med at dem som har veldig mye i mot at deltakerpremier ol trekkes fra premiegrunnlaget sørger for at sin klubb og krets sender inn forslag om å endre fellesreglementet. Er det ikke gjort er det forsent for årets ting, men det kommer jo flere. Premiene ellers vil bli gavekort, lik det eller ikke, men sånn blir det. Ser det er mange som har forslag til hvordan det skal forbedres, så da er det bare å gjøre FKP glad og sende en søknad om å arrangere NM. Dem er ikke akkurat plaget med søknader for 2014 og 2015. Vi gleder oss til å komme å skyte, se og lære.
  19. Etter mange år med Walther GSP bestemte jeg meg får å kjøpe ny 22 (og 32) Prøvde det meste av det jeg kom over, og tilslutt havnet jeg på Pardini SP (ble en i 32 også) Hvorfor: det var den jeg likte beste og følte at den passet meg. Så mitt råd til deg er å prøve dem og velge den DU føler passer deg best. Hva andre mener betyr ikke så mye.
  20. Vi bruker dette skjemaet: http://www.sunndal-pistolklubb.net/admi ... ftelse.pdf" target="_blank Skjemaet er laget av klubbstyret sammen med saksbehandler på våpenkontoret. Hensikten med skjematet var at det skulle være enklere for søkerne å dokumentere sin aktivitet, uten å måtte legge med alle startlister og treningslogg. Kan også nevne at det er bra dialog og gjensidig tillitt mellom klubbstyre og saksbehandler.
  21. Har sendt mail til formannen i klubben, regner med han tar kontakt med skytterkretsen.
  22. Brukes / eies banene av klubb tilsluttet NSF?
  23. Hylselengde gjelder Mag 1. Vil anbefale at du tar med deg regelverket og tar en prat med saksbehandleren (men da må du lese og forstå regelverket selv) Mye bedre å "ta det over bordet" istede for å sende brev frem og tilbake. Selv bruker jeg alltid å prate med saksbehandleren samtidig som jeg leverer søknader. En liten prat forklarer mye mere enn hva du får plass til å skrive, samt at det blir litt mere personlig.
  24. Børselars hadde litt karbid da han var på Oppdal. Låg noen bokser ilag med mye annet der.
  25. Jakttider finner du er: http://www.lovdata.no/ltavd1/filer/sf-2 ... -0190.html" target="_blank
×
×
  • Create New...