Jump to content

wildbill

Members
  • Posts

    38
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

wildbill's Achievements

Contributor

Contributor (5/17)

  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

0

Reputation

  1. Er vel så langt det jeg har funnet ut også.... Boksen skulle vært 3mm dypere så hadde det løst problemet. Hadde vel også gjort at ett og annet tidligere siv2 våpen kunne blitt nyttet også.
  2. Noen gode formeninger der ute om hvilken .22 pistol som er best egnet til siv1? Tenker da i retning av fabrikk ny.
  3. Shadow magasiner tenkte jeg til standard. Veldig greit med magasiner som maks tar 15 skudd i production. Større fare for i et 18 skudd magasin å putte 14 skudd i det enn 16... Tror det hadde blitt ramaskrik hvis shadow magasinene plutselig ikke var tillatt lenger i production
  4. Takk for svar Der ser du hvor lett man kan mistolke (magasiner). Så for meg "spring loaded" på en helt annen måte...
  5. Slik som jeg klarer å lese D4 (både denne gangen og tidligere) så er det ikke tillatt å endre vekten på avtrekket, men kun å gjøre nødvendige inngrep på fabrikk deler for å tilpasse disse ved utskifting. Med andre ord, hvis jeg er villig til å kjøpe en ny fabrikk del eller to til avtrekket kan en børsemaker montere disse og gjøre nødvendig tilpassing som tilfeldigvis påvirker avtrekket i en positiv retning.... Når det gjelder standard division er min oppfattelse av appendixen at man IKKE kan benytte shadowen sine eller lignende magasiner hvor magasinfjær befinner seg inne i en basepad. Med andre ord så er kompisen min sin P-14 med +2 bunn på magasiner ikke tillatt i standard. Årsaken til spørsmålene mine er så klart at jeg akter ikke å handle 2-3 nye magasier til våpenet mitt hvis jeg ikke kan utnytte dem allikevel. Eneste er å kjøpe 16 skudd magasiner eller bytte follower på dem jeg har.
  6. Har en CZ 85 som jeg bruker til standard og production. Dette er en eldre versjon med 15 skudd magasiner. Er det tillatt i standard division å benytte seg av de 18 skudd magasinene som finnes til CZ Shadow modellene? Ser det står i Appendix D2 Additionally, telescoping magazines and/or magazines with spring-loaded bases or base pads are expressly prohibited. Avtrekket på pistolen er det ikke gjort noe med siden den var ny, originalt gråstein avtrekk. Er det tillatt å få redusert avtrekk vekt gitt at der ikke gjøres noe med hanefjær, og fortsatt ha et våpen som lovlig kan brukes til production?
  7. Maks tillatte kapasitet på pumpe/automat hagle er 5 i magasinet i tillegg til 1 i kammer.
  8. Alternativt denne http://www.xxl.no/Root/Jakt/Jaktutstyr/ ... 49_1_Style" target="_blank"
  9. Noen som har kjennskap til terrenget mellom Prestnystølen og Skurvenatten ved Ål sentrum? Tenker da på om der er reelle sjanser for å treffe på småvilt, terrenget i seg selv, mye turgåere som ikke er jegere? Gode råd og tips for hvor man bør ta seg inn i fra? Terrenget kan sees på inatur.
  10. Står på trappene til ta jegerprøve eksamen. Ønsket i utgangspunktet ikke en halvauto hagle, men etter å ha fingret på litt forskjellige våpen faller jeg allikevel ned på de to nevnte i emne tittelen. Men hvem er lurest å skaffe seg til dette formålet? Begge to hadde jo vært best, men så skal der jo en rifle eller 2-3 også i hus...
  11. Takk for gode svar. Da blir det nok til at jeg takker nei til tilbudet jeg fikk fra en kjenning av meg. Lure løsninger på ladebenken er unødvendig. Men riflen frister ikke noe mindre av den grunn selv om der finnes vesentlig mer omgjengelige kaliber for rådyr og nedover. Pytt pytt, slik er det bare.
  12. Hvis du ikke skal jakte i Norge så er det vel en AR15 som er alternativet...? Finnes vel ikke så mange andre .223 rifler som samler alt i en klistrelapp (regner med at du snakker om dem vi bruker på banen og ikke den gamle "N" som man klistret på bilen. Så sant du mener repiter med semi auto.
  13. 2200fps/2042fps på 100yrds.
  14. Grunnen til at jeg spør er at med utgangspunkt i Federal 170gr Fusion så mangler den "kun" 20 meter pr sekund for å nå 2200 joule på 100 meter.
  15. Er denne patronen tillatt brukt til storviltjakt utover rådyr? Klarer ikke å finne noe informasjon på dette noe sted.... og klarer man ved hjelp av hjemmelading på en trygg måte å få den til å fungere som storviltrifle?
×
×
  • Create New...