Jump to content

Neslin73

Members
 • Content Count

  9
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1 Neutral

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Lars Nerman tror jeg, svensk maler.
 2. Du kan jo prøve butikker som selger dykkerutstyr, de har blylodd i forskjellige størrelser
 3. Noen som har levert våpensøknad til Vestoppland politidistrikt (Gjøvik) nylig her på kammeret, grunnen til at jeg spør er at jeg leverte mine søknader for tre uker siden og lurte på om noen her vet hvor lang tid de pleier å bruke? Dette er mine første, så spenningen og ventingen er nesten ikke til å holde ut.....
 4. Vel etter råd fra her og der, så går jeg bort fra Reodor Felgen løsningen min øverst og har bestillt meg et nytt skap på 150 kg. Jeg ville ikke fått vite om det hadde blitt godkjent eller ikke før ved en eventuell kontroll, og skulle det ikke bli godkjent er det stor fare for å få bot.
 5. Jeg vil jo borre 120mm hull ned i granittblokka og feste ekspansjonsbolter fra innsiden av skapet igjennom de ferdig lagde hullene i skapbunn, så boltene vil jo ikke syntes fra utsiden i det hele tatt. Man må lukke opp skapet for å nå boltene.
 6. Hvis tanken er at tyver ikke skal kunne bære med seg skapet, så er det vel mer jobb å bære med seg et skap bolta fast en granittblokk med totalvek 180kg enn et løst skap på 150kg. Men en får høre hva onkel politi sier, og eventuellt kjøpe et nytt skap på 150kg som sagt over.
 7. Ok, da får jeg ringe å høre med de, for skapet er for lite til å fylle opp med så mye bly. Takker for svar.
 8. Hei. Har Et lite spørsmål anngående festing av våpenskap som jeg lurte på om noen her kan svare på. Jeg har kjøpt meg et lite våpenskap til pistol/revolver som veier 34 kg, så dette må jo selvsagt boltes fast. Saken er at jeg bor i leid hus og tror ikke huseier blir så glad om jeg borer 4-12mm hull i gulvet og veggene hans. Så planen er å kjøpe et trappetrinn av granitt mål b37xh15xl100 og 145kg deretter bolte skapet fast i dette så totalvekta blir 179kg. Blir dette godkjent av politiet tror dere?
×
×
 • Create New...