Jump to content

Hårråjægern

Members
  • Posts

    9
  • Joined

  • Last visited

Hårråjægern's Achievements

Rookie

Rookie (2/17)

  • First Post
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

0

Reputation

  1. Kjøpte også denne børsa da XXL hadde den på kampanje. Fant ut at ringer beregnet på salongrifle passet perfekt på skinna. Har også en kikkert med samme diameter som disse ringene. Noen som har formening om disse ringene vil holde eller ikke?
  2. Har et buttler creek 25/22 magasin. Ladinga kiler seg annethvert skudd fordi tomhylsene ikke blir kastet ut. Er det noe man kan gjøre med dette?
  3. Hei Er det noen som har prøvd denne stokken? Kan vel konvertere en hvilken som helst 10/22 til takedown med denne. Hvilken pris ligger denne på brukt?
  4. Finnes det noen viltkamera med mms-funkskjon som sender bilde ved sms-kommando? Har et Uovision kamera fra magasinet men finner ikke ut av om det er mulig å kommandere dette til å ta bilder. Ser ut til at kameraet tar bilde for tidlig i enkelte situasjoner, er det noen av innstillingene som kan forbedre dette?
  5. Var på Østerdalsutstillinga arrangert av østerdal-harehundklubb 14 juli i år med bikkja og fikk bir å hele pakka. Desverre tok jeg ingen bilder siden det var noen fra klubben som gikk rundt og tok bilder. Ser på nettsida deres at de har lagt ut mange bilder fra denne utstillinga tidligere år. Er det noen her inne som var der og har bilder evt. har kontakter i østerdal-harehundklubb?
  6. Har sett diverse videoer på youtube, slik som how to bumpfire osv. Er dette egentlig lov å gjøre. Hva trenger man for å gjøre det. Regnes dette som helautomatisk ild?
  7. Har i høst begynt å skutt noen rever med 30-06 oryx og ingen av disse har falt rett om. Det har vist seg at kulene går rett igjennom uten å ekspandere. Vil ballistic tip eller hulspiss (viss det finnes i 30-06) være mer effektivt. Nb! Alle skuddene har truffet i lungeregionen.
  8. Hei folkens, vurderer å gå til annskaffelse av ei rifle som skal brukes på alt fra elg til rev. Hvilke merker, modeller og kalibre anbefales? Rifla bør være kappabel til å treffe en blink på størrelse med en rev på 300m ved godt anlegg. Rifla må ha et bra avtrekk uten kryp. Her er noen av de riflene jeg har sett på: http://www.finn.no/finn/torget/tilsalgs ... e=30706934 http://www.finn.no/finn/torget/tilsalgs ... e=35354199 http://www.finn.no/finn/torget/tilsalgs ... e=34662639
×
×
  • Create New...