Jump to content

bombom

Members
  • Posts

    66
  • Joined

  • Last visited

bombom's Achievements

Contributor

Contributor (5/17)

  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

1

Reputation

  1. Trenger da ikke ta vekk noen gram på en 686 2,5"? Denne går da innenfor kravet uten modifikasjoner. Vel, det ligger en hos HH vekt 1131 gram, mulig det er feil, hva vet jeg Da tar du nok feil altså! Min orginale 686 2,5" veier 991 gram. Upusset
  2. Trenger da ikke ta vekk noen gram på en 686 2,5"? Denne går da innenfor kravet uten modifikasjoner.
  3. Makan til sprøyt. Politiet har vel ingen slags hjemmel til å kunne kreve noe sånt. Men regner med at hele greia blir oppklart og avkreftet etter møtet med politiet.
  4. Trenger magasin til 9mm Sti Trojan. Hvem selger dette?
  5. Nye regler da eller? Kjøring på privat eiendom og jorder har da alltid vært lov?
  6. Hva om da noen kommer med en 17 HMR? Blir de nektet å skyte? Denne cup'en har sitt eget reglement, og er helt uavhengig av både Dfs og Bever og Frosk. Og stiller du opp med et kaliber som ikke tilfredsstiller reglene som er satt, risikerer du å bli satt til 0 poeng på listene, men du blir helt sikkert ikke nektet å skyte. Skyter cup'en selv, og basert på egne erfaringer med arrangøren, ville jeg tro du hadde fått skyte på linje med alle andre, men fått en advarsel om at du brukte et "ulovlig" kaliber.
  7. bombom

    Avtrekk 10/22

    Har både Sauer STR og 10/22 med Volqartsen avtrekk, og disse to kan ikke sammenliknes. Sauer avtrekket er MYE bedre. Er som det har blitt skrevet lengre opp i tråden her, at KIDD er ditt eneste alternativ om du vil ha noe i nærheten likt avtrekk som Sauern.
  8. Ikke noen unormalt harde ladninger dette, men i men friske enden av skalaen er de nok. Har ladd endel med 16gr N-110 og 158gr blykuler. Dette er vel det hardeste jeg har ladd .357 Fryktelig artig i en 2,5" revolver ihvertfall. Litt tivoliladninger...... Mye smell, rekyl, munningsvipp
  9. Konkurransevåpen holdes utenfor denne garderoben, og om du finner et våpen som du vil ha til konkurranse er det ikke noe problem.
  10. Jada, settet er veldig bra det. ingen tvil om det. Begynte som bruksanvisningen sa med den tykkeste shimsen. Hadde ikke noe inngrep i hele tatt på de to tykkeste shimsa og tenn nåla gikk frem idet bolten ble lukka. Med det nest tynneste begynte det såvidt å henge, men bare et lite vindpust og så klikka det. Fungerer med den tynneste shimsen, men skulle gjerne hatt litt mer å gått på. Ett hakk tynnere shim feks. Spørs om ikke det må pusses litt etpar steder i mekanikken. Polering har ikke avtrekkern vondt av Var litt kryp orginalt, men ikke veldig mye.
  11. Har montert samme settet, men selv om jeg bruker det tynneste "røret" er det helt i grenseland at avtrekkern ikke glipper. Så det er nok variasjoner i mekanikken. Fikk ikke hold på 3 av hylsene. Så en bør uansett om man følger instruksjonene til punkt og prikke, teste og være sikker på at avtrekkern holder. Har skutt epar hundre skudd uten problemer, men føler meg fortsatt ikke trygg på at det ikke vil gå av et skudd........ Men avtrekket ble veldig bra!!!
  12. Har ingen tro på at Noren tar 12-14000 for å montere ny pipe med aristocratskinne. Har brukt han flere ganger selv og han er ikke dyrere enn andre som kan S&W.
  13. Er vel en sånn passe halvslapp magnumladning med N-110 dette. Har mye å gå på oppover med dette kruttet. Har skutt endel 158grs blykuler med 16grs N110 og da er kruttet ganske komprimert. Og ladningen på bortimot max. Men N-110 er ganske tregt og det er vanskelig å lade så hardt at det begynner å bli farlig med den kula. Er rett og slett begrenset av hvor mye krutt du får plass til i hylsa. Men er lurt av trådstarter å begynne med ladninger godt under maxladningen uansett. Et tips: skaff deg en kronograf!! da har du mye bedre kontroll med ladningene og trykket når du ekperimenterer med ladninger.
  14. Viser vel til tross for enkeltes noe nasjonal-romantiske syn på ulven, at den dreper når forholdene og omstendighetene tilsier det. Til tross for ulveforkjempernes noe forslitte frase om at det ikke kan dokumenteres at mennesker er tatt av ulv på over 100 og ørten år....... Nå er ihvertfall det argumenet gått ut på dato. Tragisk hendelse, men en får skylde seg selv når en omgås ulv på denne måten. Ulv kan være farlig for mennesker, og man får forholde seg deretter.
  15. Nå er det vel sånn at om du ikke får innvilget søknaden, har du krav på refusjon av gebyret...
×
×
  • Create New...