Jump to content

Goliat

Members
  • Posts

    7
  • Joined

  • Last visited

Goliat's Achievements

Rookie

Rookie (2/17)

  • First Post
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

0

Reputation

  1. Har brukt Hunter under åpen himmel på rypejakt. Fungerte fint med lett sovepose inni, selv om det var noen kuldegrader om natten. Problemene dukker først og fremst opp når den skal brukes under våte forhold, flere netter på rad. Da får du ikke tørket duken og det blir etterhvert ganske guffent. Under ok værforhold er det ikke noe problem å sove ute med en Hunter. Ellers er det mange gode råd i denne tråden. Sent from my iPad using Tapatalk HD
  2. CZ 455 kommer med justerbart avtrekk fra fabrikk, så akkurat hvor tungt det er kan du fikse uten å vente på deler. Bare å skru av stokken, så finner du justeringsmutter på avtrekker. Jeg er klar over dette, og det gjelder fohåpentligvis de fleste som vurderer fjærbytte. Problemet er at justeringsmutteren ikke er nok til å gi et tilfredsstillende avtrekk. Jeg fikk Yodave-settet i posten idag. Prøvde med nest letteste fjæren. Dette ga et avtrekk som kanskje er i letteste laget. Skal prøve meg frem med neste fjær i rekken. Gjør for ordens skyld oppmerksom på at settet fra Yodave inneholder 4 fjærer med ulik hardhetsgrad. Den originale fra Cz er hardere enn den hardeste i Yodave-pakken. Sent from my iPad using Tapatalk HD
  3. Jeg sliter med et altfor tungt avtrekk på min Cz 455. I tillegg synes jeg at "krypet" er i drøyeste laget. Jeg har bestilt noe som går under navnet: Yodave trigger kit. Dette er nå på vei i posten. Etter sigende skal jeg med dette settet kunne få orden på mine problemer. Fordelen med dette settet er prisen: 150,- Børsemakeren anslo at han kunne ordne avtrekket på sin måte for ca 800,- Er det noen som har erfaringer med Yodave? Er det trygt å gjøre dette på egenhånd? Goliat.
  4. Var en tur og skjøt inn min nye 17 hmr i helgen. Jeg satte opp blinken på 90 m og satte igang innskyting med Cci Gamepoint. Samlingen ble etterhvert ganske så fin. Større var dog min overraskelse da jeg oppdaget at skuddene hadde sust elegant gjennom en 2x4" planke, altså på 90 m. Ikke bare det: både inngangs- og utgangshølene var syltynne. Er dette som en kan forvente? Jeg hadde forventet å finne et prosjektil med soppform som raskt stoppet i et så tykk planke. Noen andre som har vært borti noe liknende?
  5. Jeg takker for innspillene. Skal veie løpet, men tror at jeg uansett, for sikkerhets skyld, skal ta den med til en forhandler/børsemaker for å få en avklaring. Har gjort en del søk på nettet, men det er ikke så mye info å finne om denne haglemodellen (grøss..) Det kan forøvrig virke som om navnet lyger: dette er ikke en "ordentlig" Browning, men en hagle produsert i italia og distribuert innunder Browningsystemet. Våpenet er egentlig helt ok, men hadde vært kjekt å vite litt mer om det. Er det noen som kan gi mer info om denne haglen?
  6. Jeg har en Browning Medalist Sporter kal 12/70. Haglen er kjøpt for 4-5 år siden. Jeg kan ikke finne noe stempel som viser om den tåler stålhagl. Er det noen som kjenner til denne modellen og som kan si noe om hva den kan tåle av ammunisjon? På løpet er det påtrykt: KG1. 590 18.4 Noen som kan hjelpe/tipse?
  7. Jeg har planer om å kjøpe en cz 455 standard med kikkertsikte og demper + ekstra løp i 17 hmr. Planlegger å bruke denne til plinking, kråkefugljakt og fjellrypejakt. Det viktigste for meg er at jeg får et våpen som kan brukes til fjellrypen litt ut i sesongen. Jeg har vært og sett på våpenet og likte det jeg så, men pipelengden med demper på ser drøy ut. Vil det være noen problemer med full pipelengde og demper kontra kapping av løp og fresing av gjenger? Er det noen som har erfaringer og råd å gi meg? Er dette et våpen som passer til mitt bruk?
×
×
  • Create New...