Jump to content

Gunman76

Members
 • Content Count

  197
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. En revolver som jeg kan anbefale iallefall. Har en 625 med 5" pipe. De kommer brukt på finn.no med jevne mellomrom. Nye får du i Norge med 4". Har mer enn en gang latt min 686 bli liggende hjemme for å skyte stevne med 625'en. Flotte hull i skivene blir det også. Jeg har sluttet å bruke clips på feltstevner, mer enn nok tid til å pirke de ut på "tøm våpen" i etterkant.
 2. Takk OIH, skal prøve epoxy og fargepigment.
 3. Har en nydelig Smith modell 29-2. På banen igår forsvant redrampen fra forsiktet. Sikkert gammelt og sprøtt... Noen som vet hvor og hva jeg kan bruke som erstatning? Så den Midway videoen men noen som vet hvor man får tak i slik flytende plast? Andre ideer?
 4. Jeg ønsker å gi alle som gjør en formidabel jobb for vår og høstfelten på Kurud den største honnør. Gleder meg alltid til stevnet og er alltid fornøyd når jeg drar derifra, til tross for at prestert resultat ikke alltid er like godt. Jeg husker godt "banefelten" dere arrangerte tidligere og må si at dere virkelig har fått til noe bra nå. Godt humør hos alle funksjonærer ute i løypa også. Dette er frivillig arbeid folkens!!! Stå på videre, gleder meg allerede til høstfelten selv om jeg håper at sommeren blir lang
 5. Fikk kjøpt dette nydelige eksemplarer av en model 17 like før jul ifjor.
 6. Så hyggelig, takker igjen for at du tok kontakt. Utrolig gøy å finne nærmere 40 år gamle våpen som fremstår som nye.
 7. Jo, Shooter2, det stemmer bra det. Skutt to ganger med den og veldig fornøyd!! Artig at andre også poster bilder, gøy å drømme seg bort i flotte våpen.
 8. Kom endelig over en 29-2 i slik tilstand jeg har drømt om. Ikke gått mange skudd denne her, nydelig avtrekk!!!
 9. Spennende Graakall, har du mulighet for å poste et bilde hadde det vært utrolig spennende å få sett på utgaven du sitter på.
 10. Ja har sett den, ikke aktuell forøvrig men takker for tipset!
 11. Jeg løfter denne tråden igjen. Fikk kjøpt meg en 625 i sin tid. Den har jeg fortsatt, har nå fått tillatelse til å erverve en til Noen som har en 625 liggende som de vurderer å selge?
 12. Gammel tråd men var ute og prøvde .32 mag igjen her om dagen. Ladet da med 4.8 grains N340. Det var nok et mye bedre alternativ. Den forsøker å oppføre seg som en magnum, tydelige flammer og litt rapp i rekylen men den klarer jo liksom ikke å produsere noe energi å snakke om i hånda. Uansett, den patronen var veldig morsom å skyte med så nå blir det mer magladninger og ikke bare s&w long fremover. Tenkte å prøve den .32 rn kula fra H&N, xtp blir dyrt i lengden.
 13. Det er en 625 men da ble det nok med tanken. Florerer ikke med de på bruktmarkedet så et "bytte" blir nok vanskelig selv om en ferdig innvilget søknad ligger klar allerede...
 14. Har en Smith revolver som er glassblåst, liker best "vanlig" rustfri look. Er det noen mulighet for å få pusset ned dette på en grei måte? Tips med metode, tidsbruk, hvem bør utføre etc mottas med takk.
 15. Skjedd EN gang med min p220 x-six. Og da var det NM
×
×
 • Create New...