Jump to content

barfoed

Members
  • Posts

    251
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by barfoed

  1. Min SP101 med 3 tommer løp i .357 passer fint i kassa.
  2. Noen som vet hvor mye stålvektene i Pardini veier?
  3. Feinwerkbau AW 93 har som nevnt en rettere grepsvinkel en de du har nevnt. Walther GSP har en rettere vinkel en de fleste andre. Du må prøve litt forskjellig. http://www.feinwerkbau.de/en/Sporting-Weapons/Target-Pistol/Target-Pistol-Model-AW93
  4. barfoed

    Walther SSP-E

    Noen som har noe erfaring med Walther SSP-E? Vurderer en ny . 22 og synes denne ser interessant ut. Samtidig tryna jeg skikkelig på Match Gun så har fått respekt for nye konstruksjoner.
  5. barfoed

    Matchguns MG2

    De siste som ble solgt her hadde serienummer på 5xxx
  6. barfoed

    Matchguns MG2

    Status per mai var at de måtte sende flere i retur til fabrikken da de ikke lot seg utbedre. Så vidt jeg vet er det tatt inn to partier. 2/3 av disse ble sendt i retur til forhandler pga funksjonsfeil. Tror fabrikken har elendig kvalitetskontroll og ville holdt meg unna fram til den er bedre. Dersom de har begynt å ta inn siste måned er dette nytt for meg og bra dersom de har løst problemene men jeg er betenkt.
  7. barfoed

    Matchguns MG2

    Tror det må være lenge siden du snakket med importøren? De har sluttet å ta de inn pga store problemer med funksjonaliteten på disse.
  8. barfoed

    Operatør?

    "Operatør" bruke i stedet for "kirurg" på operasjonsavdelingene i Norge.
  9. Kraven finnes her http://skyting.no/loverogregler/Documents/Tabell%205-merke_opprykks_krav2012.pdf
  10. barfoed

    6" PPC Pistol

    Prøvde å bestille det grepet selv men Brownells ville ikke sende. Endte med et Karl Nill grep.
  11. barfoed

    6" PPC Pistol

    He he. Var nok militærfelt jeg mente
  12. barfoed

    6" PPC Pistol

    Så fine ut de magasinene der. Har ett par av disse selv. Fungere fint men fikk meg en overraskelse på første feltstevne i år. Stod på standplass 1 i revolverfelt med flunka nytt Karl Nill skjefte på TargetMasteren og prøvde å dytte inn magasinet men det gikk ikke da bunnen var for bred i forhold til skjeftet.
  13. En unnskyldning kan du se langt etter. Ett annet problem er at politiet har registrert i sitt journal system at du har fremstår ruset.
  14. Man er fremdeles utsatt for blyeksponering selv om man skyter luft. Hvor mye avhenger av en rekke forhold som baneforhold, eksponeringstid, blyhygiene mm. Skyter man lite er nok eksponeringen så liten at man trolig ikke trenger å bekymre seg i forhold til fosteret men ta forhåndsregler hvis man ikke velger å ta pause. Ville tenkt meg veldig godt om.
  15. Maks lengde er 75 mm dessverre. "a dust cover (without an accessory rail) which has a maximum length of 75mm when measured from the leading edge of the dust cover to the rear of the slide stop pin"
  16. Kapp dustcoveret til lovlig lengde så er du "good to go"
  17. Sende vital del for seg selv så går det fint.
  18. Fikk med klageskjema. Var ett merkelig avslag men vet ikke om det er noe poeng å klage. Har bare ikke hørt om den lovanvendelsen før så tenkte jeg kunne sende en mail for å sjekke.
  19. Hvem sender du mail til i JD vedrørende våpensaker? Har et spm vedrørende ett avslag på en søknad.
  20. Du har hatt 5 innlegg på dette forumet hvorav 3 er personangrep. Her kommer du med grove beskyldninger mot en 3de person som du i tillegg identifiserer. Du bringer ingenting av verdi til denne diskusjonen. Kun hersketeknikker. Hadde vært fint om du var like villig til å identifisere deg selv og din bakgrunn slik at vi kan vurdere hvor mye vekt man skal legge på dine meninger. Selv om han har mistet sin bevilling har han nok endel juridisk kompetanse likevel. Minner om at både Klomsæt og Furuholmen stod i fare for å miste sin bevilling siste året. Om Istmus har kommet til en annen konklusjon en juristene til skytterforeningene skyldes det at jurister vurdere ting ulikt. Han har likevel en kvalifisert mening og han har begrunnet denne. Har du ikke noe mer verdifullt å komme med kan du heller la det være. Fjern i hverfall navnet på vedkommende.
  21. Tja han har vel bare debattert den logiske bristen i forbudet som mange ser. Trenger ikke å ha drevet med våpen i mange år for å evne å tenke litt selv. Selv om jeg ikk er enig i mye av det han sier er det bra å få utfordret egne holdninger litt. Det er og fintmed engasjement blant nye. Mange her som har drevet med våpen i menge år som lirer av seg langt mer uvettige ting han sieghallo. Vi skal og være forsiktig med å sable ned nye kun basert på at de har lite erfaring. Hersketeknikker tjener ingen.
  22. Har ikke helt detaljen klart for meg. Er det sånn å forstå at du er folkeregistrert og bosatt i Bergen men medlem av en klubb på østlandet? Eller er du folkeregistrert på Østlandet men bosatt i Bergen? har du søkt i Bergen? Hvis du er folkeregistrert i Bergen men medlem av en klubb som ligger på Østlandet og dermed så langt unna at det ikke er mulig å trene i den klubben kan jeg skjønne at politiet i Bergen er litt betenkte med å innvilge søknaden. Meld deg inn i Bergen. Du skal ikke betale to kontinenter til NSF men må betale klubb og kretskontigent. Nytt kurs er unødvendig. Har aldri måtte ta det på nytt ved bytte av klubb.
  23. Den kommer med 5,5mm korn. Hvis jeg ikke husker feil er siktelinja 155 mm så da utgjør 1 mm ca 16 cm. Jeg har prøvd litt frem og tilbake mellom 6 mm korn og 6,5 mm korn. Endt på 6 mm. En kompis har 6,5 mm korn. Min gikk vel ca 15 cm for høyt i utgangspunktet. Går litt over med 6 mm korn men foretrekker det. Tendens til å dra den litt ned når jeg skyter fort. 6,25 mm hadde vært optimalt for meg.
×
×
  • Create New...