Jump to content

GK

Members
 • Content Count

  51
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Noen som har flere gode erfaringer med tunge kuler (69 grs +) i kaliber 223 til skogsfugl og rype? Da spesielt mtp utseende på slakt. Ser noen skriver litt om Scenar, amax og vld, men fint om det kunne komme noen flere kommentarer... Ønsker å gå opp i vekt til høsten;) Ellers, mitt bidrag: Kaliber: 223Rem Kule: 55 grs Norma FMJ, 55 grs Hornady FMJ Ladning: 22,0 grs Norma 200 Utgangshastighet: 900 m/sek Avstand: 70-200+ meter. Fugl: Tiur, Orrfugl, Rype Resultat: Meget pene slakt.
 2. Har brukt en browning bar shorttrac i .308 win i 3-4 år nå, og jeg vil tørre å påstå at dette er en av de mest presise og driftsikre halvautoene du får på markedet i dag. Jeg har kappet løpet til 45 cm og puttet på lyddemper, og rifla samler meget bra. Jeg får i snitt 17 mm samlinger 3 skudd @ 100 meter med ferdigrulla 180 grs oryx. Rifla mi har gått litt over 1200 skudd og har enda ikke opplevd et eneste klikk. Har putta i mye forskjellig, både ferdigrulla og mye hjemmeladet. Jeg er veldig nøye på våpenpuss, noe som er litt mer omfattende på denne rifla enn andre og da spesielt bolt
 3. Noen som har flere erfaringer med 8x57 på litt lengre hold?
 4. Takker for svar Noen med flere erfaringer?
 5. Noen som vet hvordan 8x57'en vil fungere på elg ut til 300 meter? Vil en få ordentlig penetrasjon og ekspansjon på hold ut til dette? Og her er 300 meter absolutt maks, har ikke tenkt til å bruke den til primært langhold. De fleste elgene her blir skutt på ca 50 meter, men dersom en skadeskyting skulle skje vil jeg vite hva kaliberet er kapabel til..
×
×
 • Create New...