Jump to content

barfoed

Members
 • Content Count

  251
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About barfoed

 • Birthday 04/03/1909
 1. Min SP101 med 3 tommer løp i .357 passer fint i kassa.
 2. Noen som vet hvor mye stålvektene i Pardini veier?
 3. Feinwerkbau AW 93 har som nevnt en rettere grepsvinkel en de du har nevnt. Walther GSP har en rettere vinkel en de fleste andre. Du må prøve litt forskjellig. http://www.feinwerkbau.de/en/Sporting-Weapons/Target-Pistol/Target-Pistol-Model-AW93
 4. barfoed

  Walther SSP-E

  Noen som har noe erfaring med Walther SSP-E? Vurderer en ny . 22 og synes denne ser interessant ut. Samtidig tryna jeg skikkelig på Match Gun så har fått respekt for nye konstruksjoner.
 5. barfoed

  Matchguns MG2

  De siste som ble solgt her hadde serienummer på 5xxx
 6. barfoed

  Matchguns MG2

  Status per mai var at de måtte sende flere i retur til fabrikken da de ikke lot seg utbedre. Så vidt jeg vet er det tatt inn to partier. 2/3 av disse ble sendt i retur til forhandler pga funksjonsfeil. Tror fabrikken har elendig kvalitetskontroll og ville holdt meg unna fram til den er bedre. Dersom de har begynt å ta inn siste måned er dette nytt for meg og bra dersom de har løst problemene men jeg er betenkt.
 7. barfoed

  Matchguns MG2

  Tror det må være lenge siden du snakket med importøren? De har sluttet å ta de inn pga store problemer med funksjonaliteten på disse.
 8. barfoed

  Operatør?

  "Operatør" bruke i stedet for "kirurg" på operasjonsavdelingene i Norge.
 9. Kraven finnes her http://skyting.no/loverogregler/Documents/Tabell%205-merke_opprykks_krav2012.pdf
 10. barfoed

  6" PPC Pistol

  Prøvde å bestille det grepet selv men Brownells ville ikke sende. Endte med et Karl Nill grep.
 11. barfoed

  6" PPC Pistol

  He he. Var nok militærfelt jeg mente
 12. barfoed

  6" PPC Pistol

  Så fine ut de magasinene der. Har ett par av disse selv. Fungere fint men fikk meg en overraskelse på første feltstevne i år. Stod på standplass 1 i revolverfelt med flunka nytt Karl Nill skjefte på TargetMasteren og prøvde å dytte inn magasinet men det gikk ikke da bunnen var for bred i forhold til skjeftet.
 13. En unnskyldning kan du se langt etter. Ett annet problem er at politiet har registrert i sitt journal system at du har fremstår ruset.
×
×
 • Create New...