Jump to content

350 Rem mag

Members
 • Posts

  965
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by 350 Rem mag

 1. Hei, her er data med V570: 180grs Swift: 200grs Swift: 180grs TTSX:
 2. GRT har både Windows og Linux versjon til nedlasting.
 3. Her er målene på patronen. Rommer ca 77grs H2O.
 4. Vinneren med dette er vel alle banene med elektroniske skiver som ikke blir herpet... 🙄
 5. Da er det bekreftet at det IKKE er nødvendig å skyte 30 treningsskudd før oppskyting i år, dessverre. Mer info finner dere her: https://dfsgrasrot.no/norsk-skyttertidende/article/slik-blir-aarets-skyteproeve
 6. Jeg har skinne på min, fungerer utmerket!
 7. Her er et eget program for analyse av data fra ShotMarker. Har sett noe lignende tidligere, men da var det i beste fall halvferdig. Husk at dataene må eksporteres som CSV fil for at dette skal virke. Eneste minus med dette er at ikke alle skive definisjonene ligger inne, men det er muligens noe som kommer. Uansett, her er linken: http://shotplotter.org/index.html
 8. Ser litt på "låsingen" av lokket. Pussig det ikke er slått gjenger helt frem i lokket, da skulle alle gjengene vært rasert på bildet. Det er det tydeligvis ikke her. Lurer på hva den kassa egentlig tåler, eller er det mulig å avfyre uten at lokket er skrudd helt på? (På videoen er lokket skrudd helt på)
 9. Hei, kom ny QuickLOAD oppdatering i januar 2021. Denne kan du laste ned fra nettet. Du kjøper oppdateringen her for 99 DKK: https://genladning.com/shop/980-software/13243-quickload-v-3x-database-update-jan-2021/ Så får du linken til nedlasting ganske kjapt! Tips, legg inn ditt tlf.nr. med +45 i landskode under kjøp ellers blir det beregnet frakt som bare blir kluss. Anbefales!
 10. Ricinolje lukter nesten ingen ting. Langt mindre en lanolin i allefall.
 11. Vi var to stykker som var ute og skjøt litt på diverse stålmål. Jeg brukte min 338 WinMag med 250grs Sierra Gameking. Skjøt på stålplate på 25m. Kula rikosjerte og passerte mellom meg og kompisen min. Vi avsluttet den moroa der og da...
 12. Hei, har studert diverse tips på nettet angående dette. Som mange vet er Dillons hylsefett basert på flytende lanolin og isopropanol. Har prøvd med lanolinfett og isopropanol med blandede resultater. Fettet løser seg ikke helt opp, så det blir en hvit guffe i bunn av flasken. Man kan kjøpe flytende lanolin på ebay, men det er ganske kostbart. Men så leste jeg om de som brukte Castor oil med godt resultat. Dette er det samme som lakserolje/ricinolje. Så jeg kjøpte ricinolje her: https://www.bodystore.no/ricinolje-500-ml/A2532-1.html Prisen for 500ml er 149,- Blandet dette med 8 deler isopropanol og 2 deler ricinolje. (Kan sikkert økes) Presset i dag 400 hylser i 6,5x55 med denne smøringen og den fungerte utmerket! Dessuten er den ikke like klissete som lanolin smøringen, og lettere å få av hylsene. Billig og bra, anbefales!
 13. Joda, de er røffere en 9 klakkeren. Det er fullt mulig å polere de opp, og jeg tror ikke det er mye jobb. I et svakt øyeblikk hadde jeg en slik i 308Win...🙄
 14. Når det gjelder lading av 180grs Swift og RP15/MRP har jeg aldri måtte justere for brennhastighet. Mye av årsaken er nok de nyere ladedataene som er noe konservative. Selv er jeg mest glad i ladedataene fra 90 tallet...
 15. De første skjeftene til AccuMark ble levert av HS Precision. Senere produksjon ble stokkene levert av B&C. De kan skilles på utfresingene fremme rundt alublokka til rekylklakken. Videre er det noen der rekylkappa er merket med HS Precision og ikke Weatherby.
 16. Ja, den stokken kom vel fra en EuroMark i 340 somJ&F plomberte! (Grøss og gru...)
 17. Her er et flott eksempel på US stål og Jap stokk. Deverre tonet de ned US stokkene, så de er noe enklere i utformingen en denne EuroMark stokken. Grattis med flott treverk!
 18. På rifler fra den tiden, 88-95'ish er den mest vanlige merkingen: På rifler kamret i 300 Winchester Magnum: USE ONLY .300 WIN.MAG På rifler i 300 Weatherby Magnum står det: USE ONLY .300 WBY MAG (WEATHERBY MAG) Eller: USE ONLY WEATHERBY .300 W.M. Så det er nok ganske sikkert at din rifle er i 300 Wby. Du får sjekke om en Wby hylse går i kammeret!
 19. Flott rifle! Dette er en Weatherby EuroMark. Er pipa 24 eller 26"? Ser ut som 26" men vanskelig å si. Ser også det ser ut til at det er EAW svingmontasje på denne. Sigurd Halvorsen brukte å selge disse ringene til Weatherbyrifler når han fikk muligheten. Du skal ikke bekymre deg for kaliberet, hvis du ikke får gjort det med en 300Win Mag får du det heller ikke gjort med en 300 Wby. Selvsagt er en Wby finere og se på, men ellers er det ikke store forskjellen i praktisk bruk.
 20. Har laget en pdf fil som viser hvordan dette gjøres. Ligger for nedlasting under "Downloads" Linken til filen finner du her: Løpsjustering av Krieghoff
 21. Version 1.0.0

  4 downloads

  Her er info om hvordan man foretar løpsjusteringen på Krieghoff dobbelrifler. Er også med en prinsippskisse fra Krieghoff.
 22. Hvis du vurderer å bruke vinkelsliperen bør du unngå å få sprut fra denne inn i skapet. Dette vil/kan ødelegge linser og skade blånering etc. på våpen i skapet. Jeg ville derfor ha tapet igjen døren, boret hull i toppen av skapet og fylt det med vann. Deretter hadde jeg kuttet bort toppen av skapet. Er hyller i veien for å komme til inni skapet ovenfra, snu det på hodet og gjør samme operasjon.
 23. Hei, jeg er eieren av den andre riflen. Pipen jeg har er en flutet Lothar Walter 700mm lengde. (ø21mm)
 24. Skrives det ikke Blazer da? Neida, bare kødda...
 25. Hei, er det mulig at sizer dien er justert slik at den klemmer ned platen når du presser hylsene? I såfall kan det være en årsak til brudd.
×
×
 • Create New...