Jump to content

350 Rem mag

Members
 • Content Count

  922
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

14 Good

About 350 Rem mag

 • Birthday November 29

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Hvis du vurderer å bruke vinkelsliperen bør du unngå å få sprut fra denne inn i skapet. Dette vil/kan ødelegge linser og skade blånering etc. på våpen i skapet. Jeg ville derfor ha tapet igjen døren, boret hull i toppen av skapet og fylt det med vann. Deretter hadde jeg kuttet bort toppen av skapet. Er hyller i veien for å komme til inni skapet ovenfra, snu det på hodet og gjør samme operasjon.
 2. Hei, jeg er eieren av den andre riflen. Pipen jeg har er en flutet Lothar Walter 700mm lengde. (ø21mm)
 3. Skrives det ikke Blazer da? Neida, bare kødda...
 4. Hei, er det mulig at sizer dien er justert slik at den klemmer ned platen når du presser hylsene? I såfall kan det være en årsak til brudd.
 5. Da ser det ut til at ebay har slike sensorer for salg. Gå på ebay.com og bruk søkeordet Inductive+Ring+Proximity+Sensor Skroll og finn sensorer med hulldiameter på 20 mm. Da har du det du trenger.
 6. 350 Rem mag

  6.5 WBY RPM

  Ja, her er siste tilskuddet fra Weatherby. Denne gangen er det en 6,5mm patron beregnet for standard kassen til Weatherby. (30-06 lengde etc.) Patronen har rebated rim og "vanlig" skulder. Ser ut til at den skal sender en 140grs kule i + 3000 fps. Mer info finner du her: https://weatherby.com/ammunition/6-5-wby-rpm/
 7. Dette ser bra ut. Har testet en del i programmet. Ser at man kan legge inn kruttdata manuelt fra QL, eller importere hele datafilen fra QL...
 8. Har lagt ut QuickLOAD på norsk for Windows XP. (Denne filen vil ikke virke på OS fra Win 7 og opp.) Videre er det her rettet en god del på teksten og ikke minst bruken av store bokstaver. Filen finner du under nedlastinger.
 9. Version 1.0.0

  27 downloads

  QuickLOAD på norsk, KUN for Windows XP.
 10. Disse var ganske like de jeg bruker. Jeg kjøpte her: https://www.yoycart.com/Product/555454877241/The_annular_proximity_switch_miniature_m Valgte 20mm og "NPN often open" Ble vel ca 200,- ink frakt.
 11. Neida, mener jeg betalte ca 100,- NOK pr. stk. (Kina...) Og de virker meget bra. Misser aldri en hylse.
 12. Flott, men jeg tror det hadde vært mye enklere med en ringsensor. Da hadde han ikke trengt den nye muffen + borring i delene...
 13. Joda, en annen ting som ikke er bra er at hver gang en hylse passerer vippe bryteren kuttes strømmen. Dette medfører start / stopp hele tiden. Det er ikke akkurat med på å forlenge livsløpet på motoren...
 14. Hei, helt siden jeg kjøpte en Dillon XL650 har hylsemateren irritert meg en del. Hver gang du mater inn en hylse starter hylemateren for å fylle på en hylse i røret. Derfor har hjeg gjort følgende: Fjernet mikrobryteren som starter og stopper hylsefyllingen. Montert er rele for start / stopp av motoren. Montert to induktive sensorer på hylsefyllingsrøret. En lav og en høy alarm sensor. Alt dette styres av en Arduino. Utstyret utenom sensorene er montert inne i huset til hylsemateren. Her er en video som viser hvordan dette virker når lav sensoren får alarm: (tomt for hylser)
×
×
 • Create New...