Jump to content

Diabolo

Members
 • Content count

  70
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

3 Neutral

About Diabolo

 1. Weihrauch - dårlig kvalitet

  Vær forsiktig med å bruke Loctite mot plast. Det er mange plasttyper som blir sprø eller "spist opp" av Loctite, mye sikrere å bruke såkalt superlim.
 2. Weihrauch - dårlig kvalitet

  Jeg kjøpte samme pistol hos XXL for 5- 6 år siden og den hadde også problemer med pinner som jobbet seg ut. Ikke noe problem om man passer på å knakke de på plass før de jobber seg for langt ut, mener å huske at jeg etterhvert ga de en dråpe med lynlim for at de skulle holde seg på plass. Nå er jo HW 40 en "billigpistol", men med et fint avtrekk som man sjelden finner i denne prisklassen. Jeg var totalt sett fornøyd med mitt eksemplar. Man får hva man betaler for. Har et par HW luftrifler (95 og 97) som er av meget god kvalitet og min oppfatning er at de mer påkostede "klassikerene" HW45 og HW75 er mere i tråd med hva man kan forvente av "Weihrauch kvalitet", men disse pistolene ligger da også i en annen prisklasse...
 3. full forvirring

  ??... Du skal da bare betale ett gebyr pr: "behandling". Spiller derfor ingen rolle om du leverer 1 eller 10 søknader samtidig, samme "pris" uansett.
 4. Manurhin

  Perfekt revolver for grovfelt.
 5. Spesialrevolver Manurhin MR73

  Rogne våpen tar også inn nye Manurhin.
 6. Pistol program for .22 magnum

  Ser det stemmer, ja. Jeg fulgte nok ikke godt nok med i timen...
 7. Håndvåpen for nybegynner

  Det er flere som bruker SA revolvere i Mag1 og Mag2, der har man jo som regel generøse nok skytetider til å spenne opp. Skyter stort sett SA i Magnum selv, men da med DA revolvere.
 8. Pistol program for .22 magnum

  Skal være innafor i SP/SR (NSF). Fra tabell 8.25.4.4.1, nasjonale pistolregler : Spesialpistol Kal. 5,6 mm tom. 11,56 mm (kal. .22LR - kal. 0.455”). Spesialrevolver Kal. 5,6 mm tom. 11,56 mm (kal. .22LR - kal. 0.455”).
 9. Den store X-Esse tråden

  Jeg har kjøpt løpsvekta utenom til min 2014 Stenvåg. Passer ikke like "bra" som plastdekselet på de andre modellene, den er vel en ca. 7-8 mm for kort. Veier bare rundt 20 gram så det er ingen merkbar forskjell under skyting. Skyter stort sett uten ettersom pistolen da kan deles uten verktøy.
 10. Revolver til fruen

  Det eneste i S&W's sortiment som er mindre enn de "ergonomisk identiske" K/L-frame, er J-frame. Finnes i flere forskjellige varianter og kalibre. Ellers har man også eventuelt Ruger SP101 eller LCR.
 11. Luftpistol, mest til plinking..

  Hva med en Baikal 46M..? Det er en enkelskudds SSP (Single Stroke Pneumatic), hvilket betyr at den drives av trykkluft og ikke et fjærstempel. 0 rekyl, gode sikter og faktisk et meget godt avtrekk. http://www.toolfarm.no/?PageID=224&ItemID=888 Ser noe "hjemmelaget" ut, men mitt eksemplar har fungert 100%, og uten noen form for problemer. Grepet er originalt rimelig "oversize", men det betyr jo også at det er nok å file på for å tilpasse grepet, om nødvendig. Rink griffe selger forøvrig også grep til disse.
 12. Nettopp kjøpt og importert pistol fra Tyskland

  Mener "AA" står for de to siste tallene i produksjonsåret. Kan det stemme at den er fra tusenårsskiftet? (AA = 00) Googla opp denne : https://modernrifleman.net/2015/11/17/proof-marks-date-codes-and-german-firearms/ Har selv en PPK fra '77 (HH).
 13. 1911 tråden

  Kanskje denna hjelper :
 14. 686 vs M27

  Politiet i USA drev og skøyt mye 125gr. 357 ut av sine K-rammer og det kom da etterhvert tilbakemeldinger på at løpskonusen på K-ramma kunne sprekke. S&W sitt svar var da L-ramme, mao. er 5/686 laget for å skyte .357 dagen lang... N-ramma er jo tyngre og kraftigere enn L-ramme, men er vel i praksis "overkill" for .357.
 15. 686 vs M27

  Modell 29/629 har samme ramma som 27, må vel være en eller annen som har en .44..? Hadde et lignende dilemma da jeg skulle bestemme meg for min første revolver, så jeg dro innom en våpenbutikk med modeller av begge rammene på lager og ba pent om å få klå litt på begge... Har selv 686 og 629, og L-ramme med Hogue grep passer meg perfekt, men ved å holde høyt på revolveren er det ikke noe "problem" å skyte med N-ramma heller. En viss forskjell er det jo, merkbart, men ikke noe avskrekkende voldsomt... N-ramma er jo noe tyngre også. Var også nære på å ende opp med en 27 som reservevåpen, men det ble til slutt 2 stk. 6" 686... Et kompromiss kan jo evt. være en 586 eller muligens en 19..?
×