Jump to content

Diabolo

Members
 • Content Count

  108
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

4 Neutral

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Diabolo

  Trykkule og avtrekksvekt

  Om avtrekket er tunet og DA er på 3,4 kg, så er det noe som ikke stemmer med den "tune-jobben". Hvordan er den tunet? Er avtrekksfjæra blitt byttet eller evt. kappet?
 2. Diabolo

  Spesialrevolver.

  Vedlagt er eksempelbilder av et par 686'er som går i SR kassa, en 2,5" og en 3". Begge veier 999 gram. Begge disse har 6-skudds tønne, om man har en 7-skudds + utgave som utgangspunkt vil man vel spare noen gram der og, så man slipper å borre fullt så mye... Min 2,5" K-ramme veier til sammenligning ca 870 - 920 gram, avhengig av grepet. Om man først skal bygge SR, er etter min mening en K et bedre utgangspunkt enn L, fordi man da kan makse løpslengde uten å måtte sende revolveren på slankekur.
 3. Diabolo

  Spesialrevolver.

  Mod 60 er J- frame.
 4. Diabolo

  Nytt løp til rifle.

  Men trådstarter har en Heym i 9,3x62 , og en S&L rifle i et annet kaliber. Han snakker om å bytte kaliber.
 5. Diabolo

  Magasin til Luger P08

  Brownells.no..? https://www.brownells.no/LUGER-8RD-9MM-MAGAZINE-Luger-P-08-9mm-Blue-8-Rnd-MEC-GAR-Steel-Black-8-Round-9-mm-Luger-Lugers-Luger-Magazines-P08-625200008
 6. Diabolo

  Avtrekk smith 686

  Letteste er vel enten å bobbe hanen eller file ned SA searen på hanen. Utføres enkelt med en dremel e.l.
 7. Diabolo

  Avtrekk smith 686

  Klarer ikke helt å se problemet her... Med ei sterkere returfjær til avtrekker vil man trenge mer kraft på avtrekker før hanen faller, hvilket betyr at avtrekksvekt i SA øker, men man får da også et tyngre DA avtrekk på kjøpet.
 8. Fra en tidligere post : Sakset fra denne tråden : https://www.kammeret.no/topic/80549-magnumklasse-1-og-2/ Tror 5" 629 fort kan bli i grenseland, men nå skal det sies at min 6,5" har litt "endshake" og da muligens litt i overkant tønnegap .
 9. Diabolo

  X-esse Short som spesielpistol

  Man må vel også slipe ned grepet på sidene for at den skal gå i bredden, samt slipe om "beavertailen" på ramme og grep, i bakkant. Stenvaag avbildet :
 10. Diabolo

  Dan wesson revolvere .44mag noe å satse på?

  S&W bruker MIM avtrekksdeler nå til dags, men med tanke på at ramma er smidd så er det vel da fortsatt ganske så mye av en S&W som er smidd...
 11. Diabolo

  Hylster til Hammerli

  Jeg bruker et hylster i nylon fra Blackhawk, size 8. Kjøpt fra Ebay.
 12. Diabolo

  Dagens annonse på finn.no

  Deal på Magtech .38 spl. LRN : https://www.finn.no/bap/forsale/ad.html?finnkode=119412198 Hos Landrø koster de samme 2648,- pr. 1000 stk.
 13. Diabolo

  ejector revolver

  Skal holde å bare bytte ejector rod'en. Mener å huske at 4" og 6" har samme lengde.
 14. Diabolo

  Tips til grei revolver til nybegynner

  Nå kan jeg fint lite om cowboy skyting (CAS), men kan man i det hele tatt bruke DA revolver der? Trodde det kun var lov med rein SA revolver.
 15. Diabolo

  Leter etter en Desert eagle, .44 mag.

  HH har flere brukte DE i .44 mag inne. Ulovlig å selge i Danmark, men kan eksporteres til Norge.. : https://huntershouse.dk/kat859-Desert-Eagle-brugtliste/ Sånn jeg leser det så kan de vel ta inn nye .44 på bestilling også, såfremt den skal videreselges ut av DK, men det kan de sikkert svare på om du sender de en mail.
×