Jump to content

Flåkjæften

Members
 • Content Count

  23
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Flåkjæften

 • Birthday 07/19/1974

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. En kompis har noe av denne ammoen. Er dette trygt å fyre av i en Pardini GT9..?
 2. Meget mulig. Har bestilt unbrako 1,27mm, men 3/64 tommer er også en mulighet. Forhåpentligvis passer én av dem..
 3. Flåkjæften

  Avtrekkstift

  Pussig spørsmål, men lurer på dette.. Har trykkpunktstift på en revolver, og lurer på størrelsen på unbrako for å justere denne. 1mm blir for liten og 1,5mm blir for stor.. Noen som vet riktig størrelse..?
 4. Denne er kjøpt brukt, så når den var bygget er ukjent for meg. Gammel model 19-3 som grunnlag.
 5. Hei. Nyervervet Norénrevolver 38 spesial til spesialrevolver. Fikk med noe ammo med oppgitt 3gr 310 og 85gr H&N hswc kuler satt i flukt med hylsekant. Mye "popkorn" og 30-40% "nøkkelhull".. Mistenker at det kanskje er brukt 320-krutt... Svak ladning..? Andre gode oppskrifter til snubb..?
 6. Hehehe.. Har akkurat hentet ut luftpistol fra posten, så angående samlinger vil vel det gjenstå å se.. 😂 Får vel prøveskutt litt i helga. Har forøvrig bestilt noen kuler fra forskjellige leverandører, så får vel prøve å sette pistolen fast på benk, å se hva som går godt. Tar som en selvfølge at det er skytteren som blir flaskehalsen uansett.. 👍
 7. Har nettopp gått til anskaffelse av en skikkelig matchpistol til luftprogrammene. Lurer derfor på hvilke kuler som anbefales til konkurransebruk. Tipper prøve/feilemetoden for mitt våpen alltid er best, men ønsker likevel innspill fra mer erfarne skyttere.
 8. Hei. Mulig dette blir feil sted, men kona skal selge sin CZ Shadow SP-01 9mm, men vi er usikker på hva en fornuftig pris vil være... Pistolen ser ut som ny, og har gått under 1000 skudd. Kjøpt ny i fjor sommer. Satt på justerbart LPA baksikte. Ellers original... Setter pris på innspill for prissetting... ?
 9. Pardinien har nu fått sæ totalrens. Inkludert hele avtrekkermekanismen, og tydeligvis må det ha vært nå grums som ga motstand til sluttstykket... Funker nå som den skal...
 10. Takk for svar. Skal på banen i morgen å prøveskyte med noe Federal. Disse er litt mere futt i. Får vi fortsatt feil skal vi bytte om på sluttstykkene, og se hva som skjer da.
 11. Etter en usedvanlig grundig vask med påfølgende ny olje og grease ble ting litt bedre.. Kona har vært å skutt ca. 100 topshot idag. (anser disse skuddene for å være av dårlig kvalitet) Hun hadde kun 1 utkast der tomhylsa kilte seg på tvers i utkasteråpningen. Magasinfeil er utelukket.. Kan det være rekylfjæra eller selve utdrageren som kødder...?
 12. Kom helt ut av d blå... Skal ta en ekstra grundig "vårrengjøring" av alt som kan rengjøres, og se om den blir nå bedre... Dritt er jo ofte rota til mye ondt..
 13. Kona har heller aldri hatt noe problem med sin. Dette er noe som akutt oppsto i forrige uke...
 14. Har skutt primært cci std i over ett år nå, og aldri hatt tilsvarende problem. Dette er noe som gunnern nylig har begynt med. Har også prøvd følgende ammo..: Cci std. Topshot. SK pistol match SK standard pluss Cci blazer Tennex Federal champion Virker som om Federal funker bedre. Mistenker derfor at rekylfjæra er for stram..? Synes likevel at dette er underlig, da den burde bli svakere etter noe bruk. Pardinien ble kjlpt ny for ca 10 mnd siden, og har vel til nå gått 7000-10000 skudd... Skal ringe Børselars i morgen. Mulig de har noen gode forslag. Skal selvsagt også prøve tipset fra forrige innlegg.. Takk for tips..
 15. Har fått samme feil på Pardinien til kjærringa.. Har prøvd flere magasiner som forøvrig funker helt fint i min. Noen som vet hvordan det gikk etter at Børselars justerte utdrageren..? Mor er litt fortvilet nå, da vi skal skyte KM bane førstkommende helg, og NNM felt neste helg.. Haster derfor litt med fix av dette....
×
×
 • Create New...