Jump to content

Texx

Members
 • Content Count

  7
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1 Neutral

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Det er jo prinsippet det er snakk om. Man kan kjøpe en lue uten å bli registrert, men ikke et magasin eller lyddemper. På tross av at det ikke er krav til noen form for registrering.
 2. Man kan fint betale kontant og så få en kvittering, tviler på at Elkjøp ville nektet en slik handel.
 3. Det er dette med lagring av personopplysninger da, hva de har lov til der og hvor lenge. Ellers så synes jeg ikke XXL har så gode priser på våpen i forhold til mange andre. Men magasin til 25% rabatt var for bra til å la gå forbi 😀
 4. XXL Åsane (Bergen), Når jeg sa at det vel ikke er krav til å vise våpenkort ved kjøp av magasin. Så sa ekspeditøren at de hadde opplevd at noen hadde kjøpt 10 lyddempere/magasin uten å eie våpen. Jeg fikk helt klart inntrykk av at det var interne prosedyrer han måtte følge. Magasinet jeg kjøpte ble registrert i dataregisteret til XXL. Begynte å tenke over det når jeg kom hjem, at det hele ikke føltes helt riktig.
 5. XXL- krever våpenkort for å kjøpe lyddemper og magasin. Rent juridisk, kan XXL kreve dette ? De lagrer også denne informasjonen. Hvor lenge har de lov til det ?
 6. Takk for det ! Virker lite gjennomtenkt dette lovforslaget. Jeg er vel og av den oppfatning av at NJFF er lite på banen i disse og andre spørsmål. Samt at jakt/våpen saken i Norge hadde vært tjent med en dyktig debattant i media til å fronte våre synspunkt..
 7. Hva med salong halv-auto, blir den og forbudt tror dere ?
×
×
 • Create New...