Jump to content

Chiefen.v-2

Members
  • Posts

    16,137
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    152

Chiefen.v-2 last won the day on April 9

Chiefen.v-2 had the most liked content!

3 Followers

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Chiefen.v-2's Achievements

GreatGreatGrandMaster

GreatGreatGrandMaster (17/17)

  • Reacting Well Rare
  • Dedicated Rare
  • 10 years in
  • First Post
  • Collaborator

Recent Badges

4.6k

Reputation

  1. Kopi, skruene er maskin produserte
  2. Med mindre det er snakk om småpenger per "omgang", finn en annen bane.
  3. I flere år hadde jeg en fast post ved et jorde, var det jakttid og månelys satt jeg der. I ene kanten av jordet står det en stubbe, litt skev og med noen kvister på. Hjernen vet at det er en stubbe; like forb... ble den til en hjort når lyset ble svakt, og hjernen ga ikke slipp på den tanken før den var sjekket med håndkikkerten. Kveld etter kveld. En annen situasjon hvor hjernen kobler ut jeg vet er veldig vanlig; du er ute å kjører bil, gjerne landevei eller en annen "kjedelig" strekning. Hjernen lar autopiloten ta over, du kjører feilfritt, holder fartsgrensa og alt det der. Men du vil mangle minne om detaljer om det meste langs denne veien.
  4. Hmm, gjør alle på tur i skogen det?
  5. Snakk om å snu ting opp-ned; her fantes ikke noe lovbrudd å anmelde...
  6. Toll og politi bør ta litt lærdom; det har vært et antall saker med kniver hvor de har tapt-alikevel evner de ikke sette sammen noen A4-sider med hva-er-hva.
  7. Nå tastet jeg litt etter hukomelse; men din utheving handler om spørsmålet om dette er en dobbelt-straff. Begrunnelsen for å nekte løyve er tillit; Jeg har ingen formening om hvor lenge denne karen bør ha karantene eller om han i det hele tatt noen gang bør få våpen, for byråkratiet er det fullstending Yatzee. Retningslinjene burde vært klarere.
  8. Dere karer som trenger lykke til.. https://www.nrk.no/norge/ny-rapport-viser-lavere-tillit-til-politiet-1.16346759
  9. Det fungerer om en har kunnskap, tid, ressurer (både intelktuelt og økonomisk) til å sloss med en grunnløs anmeldelse; skremende om norsk politi synes det er god nok rettsikkerhet...
  10. Hadde god suksess med Lee 515-500f, husker ikke lenger hva jeg smurte med (bivoks var garantert med), en skive bivoks og en skive melkekartong under kula. Vanlig LR hette og omformede 348win hylser. Idag er vel 50 Alaskan en mulig hylse?
  11. 025 holder koken, kjøp i -92 og har vært i jevn bruk.
  12. Ja, og dermed på DFS-baner. Og innen kort tid overalt utendørs.
×
×
  • Create New...