Olabs Posted January 30 Share Posted January 30 Henger man bever til mørning med skinnet på eller flår man den først? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sølvrev Posted January 30 Share Posted January 30 (edited) Helge Hagen skriver i sitt monumentalverk "Når viltet er skutt" (Gyldendal 1992, ISBN 82-05-20609-0 og Bokklubben Villmarksliv 2004, ISBN 82-7643-353-7) at arbeidet bør starte så snart som mulig. Jeg har kopiert den mest relevante siden til deg. Siste setning avsluttes med "forsiktighet"! Det antydes at en nybegynner bør beregne rundt 2 timer på jobben. (Foreslår for øvrig at du flytter tråden til "Småviltjakt" da jeg er rimelig sikker på at "Viltstell" går på tiltak for å pleie viltet i levende tilstand (fôring, biotopforbedring, etc.)) Edited January 30 by Sølvrev Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Olesøn Posted January 30 Share Posted January 30 Jeg skyter som regel bever om kvelden, og flår dagen etter. Kjøttet funker fint da i hvert fall. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
amatør Posted January 30 Share Posted January 30 Sølvrev skrev (2 timer siden): Helge Hagen skriver i sitt monumentalverk "Når viltet er skutt" Tenkte å reklamere for vårt utmerkede nasjonalbibliotek. https://www.nb.no/items/3306da0d70e30beeea0cbfd5f8da501d?page=37 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Olabs Posted January 30 Author Share Posted January 30 @Olesøn lar du dyret ligge med innvollene i over natta? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Join the conversation
You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.