Jump to content

NM Spesialfelt startlister ?


El Gringo

Recommended Posts

SP/SR skal gå samme løype (med med annen rekkefølge og innhold på standplassene) som stevnet forrige helg, og der er det i hvert fall joggeskoføre hvis været er bra. Blir det regn er nok støvler en fordel, spesialt i bakken etter standplass 2.

Link to comment
Share on other sites

litt OT, men er det noen som ser info om våpenkontroll, kan alle våpen sjekkes inn ved første registrering? Regner med at det blir kun anledning til å parkere oppe - kan man lufte ide for arrangørene om våpenkontroll / og eventuelt registrering (event bare lørdag fra f. eks 0800 - 1200) i nærhet av parkeringsplassen, så spares skytterne for et lite stressmoment?

Link to comment
Share on other sites

Når det kommer til våpenkontroll vil det helt sikkert bli mulig å sjekke alle våpen samtidig da det erfarings messig ikke tar spesielt lang tid på Magnum - men tror nok at fokusen ligger på litt andre steder enn trivielle ting som enkelte skyttere ønsker å vite.

 

Personlig ser jeg ikke problemet med å ta med de to våpne man skal skyte med og sjekke disse for så ta de neste to etter endt skyting. Man må uansett melde sin ankomst 1 time før skyting, så hvorfor ikke bruke tiden man har i forkant på nettopp dette. Når det kommer til annet "nyttig" informasjon er det mye som er kjekt å vite, men her tror jeg ikke årets arrangør skiller seg spesielt ut i forhold til tidligere.

 

Kanskje fagkomite skulle spesifisert hvilken informasjon som skal ut og når den skal ut? Da hadde det vært enklere å forholde seg til for både skyttere og arrangører.

 

K.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...