Jump to content

Lurer på kikkert som går ned til 1 - anbefalinger?


Lindskog

Recommended Posts

Ikke helt sikker om det var spydig ment eller ikke. Jeg leser det ganske spydig i hodet mitt, men det er jo problemet her inne, det er ikke alltid lett å formidle tonefall. Så, hvis det ikke var spydig ment så beklager jeg antydningen, og hvis det var ment som en spydighet så må jeg be deg være tydeligere neste gang du ev. prøver, slik at jeg tar den med en gang og kan bli passende fornærmet. :mrgreen:

 

Problemet er nettet egentlig, man har så mange muligheter til å lete etter det perfekte at kravene raskt stiger i takt med den til enhver tid tilgjengelige mengden informasjon, og det perfekte blir mer og mer uoppnåelig. :mrgreen:

 

Det er egentlig to muligheter nå, slik jeg ser det: Enten finne en kikkert som går helt ned til 1 og som er skikkelig lyssterk, eller bare blåse i hele greia og finne en måte å montere en Trijicon RMR e.l. på siden av kikkerten som står på børsa nå.

 

Uansett, tråden fortsetter ihvertfall så lenge jeg leter etter sikte og folk er så snille å komme med tips, forslag og erfaringer. Hvis det er noen som blir brydd av at en sær gubbe leter etter det perfekte så anbefales de å lese andre steder. :mrgreen:

Link to comment
Share on other sites

Nei, altså, særlig Swarovskien er jo fantastisk lekker, men den er ikke helt billig da. Rundt 16K her i landet er vel det den ligger på, og det er jo nesten dobbelt så mye som jeg ga for Leupolden. Så jeg må vel ærlig innrømme at pris har litt å si når man kommer opp i en som er høy nok.

Link to comment
Share on other sites

Ta ein kikk på Vixen 1-6x24, den har fått veldig bra kritikk og koster under halvparten av Swarovski og Kahles. Først ein grundig tysk omtale av siktet http://www.cema-waffen.de/sites_36_-PDF ... PDF;pdf=53" target="_blank Her er ein tysk test http://www.jagderleben.de/drueckjagd-zielfernrohre" target="_blank" target="_blank" target="_blank dessverre er det berre tekst og noko rotete presentert,men om du les nedover så finn du omtale av siktet. Ellers finn du ein amerikansk anmeldelse her http://sambardeer.com/downloads/vixen-6x24-review.pdf

 

Sjå og på Ultimax6 1-6x24. Begge sikta er produsert i Japan.

Link to comment
Share on other sites

  • 4 months later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...