Jump to content

Påskefelt Oppdal


Arvmar

Recommended Posts

Vår tradisjonelle Påskefelt blir også iår arrangert Lørdag 30 Mars (Påskeaften) .Stevnenummer 1316067 terminliste Sør Trøndelag.

Det er vel noen som skal til Oppdal på påskeferie så det er vel greit å la skia hvile en dag og heller gjøre noe som er moro :winke1:

Starter kl.1000 Startavgift Kr.80.- Salg av kaffe,vafler,pølser,brus og kvikk lunsj

Velkommen til vinterfelt

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Ønsker å takke alle som tok turen hit og deltok på påskefelten,virket på tilbakemeldinger som om de fleste var bra fornøyde med stevnet.Været var iallefall meget bra.Vi var kanskje litt få funksjonærer,men vi kom da imål før det ble mørkt med bra margin.

Er litt spent på hvordan det gikk med veddemålet til et par karer fra nabokommunen,(Det var vel et veddemål?) Noe greier om nye og bortimot uslåelige våpen?

Det kommer vel resultatlister i løpet av morgendagen så får vi se,men vi bør vel få opplyst hva veddemålet gikk på kanskje?

Ekstra honnør til Støren og Indre Fosen gjengen som kjørte gjennom et par lag for oss.(det var vist i egeninteresse for å komme fort hjem for å pleie hodet etter

noe sjølpåført plage natt til idag) :smile:

Link to comment
Share on other sites

trengs vel ikke å tas opp noe mer om det med veddemålet å slikt :D var vel egentlig ment til NM spesialfelt det. men tror mere den bløte kvelden før skytinga kunne til det meste for at jeg i allefall ikke helt klarte å skyte tilfredsstillende. men flott arrangert å en flott dag i seg selv. (om man ser bort fra den horrible formen jeg var i.) ps noen sa det var selvforskyldt å sånn men er ikke helt enig :D:P

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...