Mauser M67 Posted January 1, 2012 Share Posted January 1, 2012 http://www.vg.no/nyheter/innenriks/arti ... d=10042605 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
oysteinlarsen Posted January 1, 2012 Share Posted January 1, 2012 300g flesk i 5mm terningar 4 vårlauk, hakka 2-3 ss finhakka friske urter, gjerne salvie og rosmarin 500g dagsgamalt kvitt brød i terningstore bitar 100g grovhakka valnøtt 1 ts svart peppar 1 ts salt 1 dl kremfløyte 3 store egg Steik flesk til gjennomsteikt og lett bruna. Tilsett vårlauk og urter, steik eitt minutt til. Bland brød med fleskeblandinga og dei andre ingrediensane. Fyll i kalkun. Krev ikkje så mykje ekstra steiketid som farsebasert stuffing. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yhaug Posted January 1, 2012 Share Posted January 1, 2012 Syntes noen overreagerte litt dersom de tok beslag i haglen bare fordet at de fant tidspunktet noe underlig.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
komatøs Posted January 1, 2012 Share Posted January 1, 2012 Det er vel lovpålagt feireplikt på nyttårsaften da sikkert. Hagleskyting bråker og forstyrrer folk på nyttårsaften kan du skjønne. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
oysteinlarsen Posted January 1, 2012 Share Posted January 1, 2012 I gamle dagar på Eidskogen gjekk dei ut og blinka sju gonger med utelyset på gardstunet og fyra av to skot med hagla på nyttår. Då vart det fest! Eit heilt anna spørsmål som melder seg er heller kor mange styrepils vedkommande hagleførar hadde innabords før han avretta kalkunen... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jegerjente Posted January 1, 2012 Share Posted January 1, 2012 Har lest et eller annet sted at noen pleier/pleide å skyte på steika med hel pepper for å krydre den. Kanskje denne skytteren var ute på det samme? Det sies jo ikke noe om at patronene var ladet med bly.. Men nå for tiden kan man jo ikke en gang slippe en fjert uten at en eller annen fyrer opp både lensmann og prest. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yhaug Posted January 1, 2012 Share Posted January 1, 2012 Politiet tok kontakt med «jegeren» og tok beslag i våpenet hans. Selv om ingen var i noen direkte fare i løpet av seansen, fant politiet tidspunktet for jakten «noe underlig» og avsluttet det hele. Står ingenting om promille eller noe annet ulovlig. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chiefen.v-2 Posted January 1, 2012 Share Posted January 1, 2012 Har lest et eller annet sted at noen pleier/pleide å skyte på steika med hel pepper for å krydre den. Kanskje denne skytteren var ute på det samme? Det sies jo ikke noe om at patronene var ladet med bly.. Selges til og med patroner ladd med forskjellige krydderblandinger til slikt bruk. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tailgunner Posted January 1, 2012 Share Posted January 1, 2012 Jeg har brukt en god porsjon med svartkrutt, et par pappskillinger og en god krydderblanding med knust grovsalt og pepper. Første gangen tabbet jeg meg ut og det ble hull tvers gjennom , andre gangen ble ribba hengt på litt lengre hold og alt gikk som smurt Heldigvis har jeg gode, fornuftige naboer som vet at skytinga skjer på sikkert vis, selv om målet med skytingen kan være litt uvanlig Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Join the conversation
You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.