zeissoem2 Posted May 30, 2011 Share Posted May 30, 2011 (edited) .......................... Edited December 18, 2011 by Guest Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Edward Posted May 30, 2011 Share Posted May 30, 2011 Brukt en kniv til kr. femten tusen (riktignok svenske) med knallhardt pulverstål til "hardt arbeid"? Villig til å vedde penger på at du er førstemann, og at diverse amerikanske fora er interesserte i hva du kommer frem til. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zeissoem2 Posted May 30, 2011 Author Share Posted May 30, 2011 (edited) ............... Edited December 18, 2011 by Guest Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Edward Posted May 30, 2011 Share Posted May 30, 2011 Jepp, bruker alt jeg og, men min dyreste koster en brøkdel av den der. Metallurgen har sikkert innspill på Cowry X, men jeg gjetter på standard pulverstålegenskaper: latterlig skarp, holder eggen lenge, skikkelig dritt å sette opp, glimrende til kjøtt, mindre egnet til hugging. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
fredrik Posted May 30, 2011 Share Posted May 30, 2011 Eh, kniv til 15 000,-? Er det serriøst? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zeissoem2 Posted May 30, 2011 Author Share Posted May 30, 2011 (edited) .................. Edited December 18, 2011 by Guest Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Obsidion Posted May 30, 2011 Share Posted May 30, 2011 siden finn og qxl ikke gikk så kan du jo se om du ikke får den solgt her: http://www.knifeforums.com/forums/showf ... cec165dd8/" target="_blank der treffer du nok litt bedre på brukergruppa. OM jeg satt på en cx så hadde jeg solgt den og kjøpt en vanlig idun som jeg gledelig hadde brukt.. (angre stygt på at jeg solgte min her når jeg var blakk og årsavgifta lå i postkasa) etter å ha mistet en Chris Reeve Sebenza pheasant tail så er jeg litt var på å kommle rundt med dyre kniver i beltet men det er jo bare meg da Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Metallurgen Posted May 30, 2011 Share Posted May 30, 2011 Ikke sikkert NL5 i Cowry-X er testa så mye, men produsenten (Hattori) har flere andre modeller i stålet som har vært brukt. Ut ifra sammensetning på stålet og hardhet skal den være sprø og kreve en relativt butt egg for ikke å chippe. (>40 grader totalt.) Gjør seg nok best på kjøtt. Støtter ellers holdningen om at verktøy skal brukes. Kjør på, men kan være lurt å starte mykt. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zeissoem2 Posted May 31, 2011 Author Share Posted May 31, 2011 ........................ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Join the conversation
You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.