Jump to content

Forb... dr*tkomfyr! (eller: hvor var reguleringsteknikerne?)


Sako 30-06

Recommended Posts

  • 3 months later...

Det er vel ikke "verre" enn at det er usunt.

 

Aluminium er bla koblet til (for tidlig) senilitet.

"Teflonbeleggene" gasser under oppvarming, det var ikke anbefalt og ha undulat/kanarifulg i nærheten av de i bruk. Mange av beleggene "flasser" også, og ha skarpe små "flak" som krydder i maten er ikke det beste.

Link to comment
Share on other sites

Beklager. men det er bare ett virkelig alternativ når det gjelder kobber kasseroller:

 

http://www.e-dehillerin.fr/

 

Og i tillegg kan du la være å se på den sida der det står om muligheten til å bestille på nett slik at du kan/må ta en tur til Paris selv for å handle.

Å gå omkring hos Dehillerin er som å bli akutt smittet av "havesyke" dessuten blir du gransket med skarpe øyne om du "fortjener" å få lov til å kjøpe akkurat den du helst vil ha....

 

 

 

Så kan du legge en liten tur innom "Jakt museet" som bonus.

 

http://www.chassenature.org/ (dessverre bare på fransk)

 

 

Et tips til alle GASS frelste, skal du steike mye som søler kan du ta et flak aluminiumsfolie, rive ut hull til brennerne og legge dette under kasserolle gitteret, bare å kaste når du er ferdig med rotet.

 

Så får vi bare være glade for at salig Bernt Røyselands ord fra Stortingets talerstol en gang på 70-tallet ikke gikk i oppfyllelse: "Gass- ikkje gass"

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...