Jump to content

XCR v.s. A-Bolt


Jørstad
 Share

Recommended Posts

vurderer å gå i innkjøp av ny elgslegge. d står vel mellom en remington xcr eller en browning a-bolt ss. kaliberet faller vel på 375 h&h. så nå lurer jeg på hvilke meninger og erfaringer dere har opparbeidet dere om disse 2 riflene, og hvilken som vil være det beste valget?

Link to comment
Share on other sites

Det kommer vel litt an på hva slags avtrekk som sitter på rifla. Men uansett bør en smed greie å få til et bra avtrekk. Ta et google-søk på trigger adjustment Remington 700, så får du en hel haug med treff.

 

Har sjøl justert avtrekket på mine to Rem700, som har det gamle(før X-Mark Pro)avtrekket. Og begge har blitt bra, både med tanke på vekt, og at det ikke er noe merkbart kryp.

Link to comment
Share on other sites

I ditt tilfelle vil jeg anbefale Browningen, men du bør spandere på en LimbSaver kolbekappe i tillegg. Browningen har som tidligere nemt en genial sikring som sikrer hevarm, avtrekker og tennstempel. I tillegg har den en meget grei magasinløsning og ett praktisk skjefte. Jeg har samme type, litt modifisert, men i 9.3x62, og til elgjakt er den nok favoritten :wink: Remingtonen er grei nok, men som jaktvåpen foretrekker jeg uten tvil A-bolten :wink:

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

×
×
  • Create New...